Päivän kysymys: ketä kutsuisit häihisi?

haat.jpg

362-blogissa pohditaan, ketä häihin kutsutaan ja kuinka valita kutsutut niin, ettei kukaan loukkaannu. Jos kaikkia ei voi (tai ole varaa) kutsua, ketkä valitaan?

Järjestetäänkö sukujuhlat vai kaveribileet? Pitääkö koko suku kutsua, vaikka ei olisi nähty kymmeneen vuoteen? Mahtuuko koko kaveriporukka mukaan? Kuuluuko kutsua jokainen, jonka häissä on itse ollut? Jos kutsuu yhden tädin, pitääkö pyytää kaikki loputkin? Kuka saa avec-kutsun?

Etiketti puhuttaa aina, mutta eikö hääjuhla jos joku ole juuri se, johon saa kutsua, ketä haluaa?

Mitä mieltä sinä olet: ketä kutsuisit häihisi?

 

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto.

Kommentit (13)
  1. Me kutsuttiin vain ne joista oikeasti välitettiin, ja silti meidän häissä oli yli sata vierasta 🙂 jos oltas tuohon vielä kaikki sukulaiset kutsuttu päälle niin luku ois noussut yli 200 vieraan.
    Omista sukulaisista vanhempieni ja veljeni+tyttöystävänsä lisäksi kutsuin kaksi mummoani, kolme serkkuani plus kahden puolisot ja yksi lapsi, enon sekä hänen vaimonsa. Miehellä oli muutama sukulaisvieras enemmän, hän kutsui enemmänkin mutta kaikki eivät päässeet paikalle.
    Kavereita meillä on molemmilla kerääntynyt vuosien aikana paljon joten emme voineet alkaa rajaamaan kauheasti koska nämä ihmiset ovat meille kaikki tärkeitä tavalla tai toisella. Säästettiin sitten muissa kustannuksissa mutta emme halunneet karsia vieraslistalta pois ihmisiä rahan takia. Karsittiin ainoastaan vain sen perusteella ettemme tunne kokevamme olevamme velvollisia kutsumaan häihimme ihmisiä joihin emme halua pitää yhteyttä, vaikka kuinka olisivat sukua.
    Jos joku minut tai meidät häihimme jättää kutsumatta niin ei se ole suuri asia, ja jos joku taas kokee että koska hän kutsui minut häihinsä olisin ollut velvoitettu kutsumaan myös hänet niin valitettavasti sekään ei ole minun ongelma. Jokainen päättää itse ketä kutsuu 🙂

  2. Miksi kutsuisikaan sellaisia ihmisiä, joihin ei normaalisiti ole yhteydessä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *