Päivän kysymys: Kuinka rikot meikkausrutiinisi?

meikki2_preview.jpg

Oletko konservatiivinen meikkaaja? Konservatiivinen siinä mielessä, että meikkilookisi voi olla vaikka kuinka näyttävä tai räyhäkkä – se vain on aina sama.

Teen Trendiin juttua rutinoituneesta meikkaamisesta. Olen siinä mestaritasoa. Ja rutinoitumisella tarkoitan todella heviä jumittumista. Nyt kaipaisin juttuun vinkkejä ja kokemuksia siitä, kuinka kaavoihin kangistunut meikkaaja on onnistunut rikkomaan rutiineja, edes pikkuisen. Auta! Vertaistukesi saatetaan julkaista lehdessä nimimerkillä.

Oletko ennen nudehuuli, joka ryhtyi käyttämään arkena kirkasta huulipunaa? Miksi? Vaihdoitko teini-iästä asti samalla tavalla nyppimäsi kulmakarvat hiljattain uuteen, ajanmukaisempaan malliin? Innostuitko kaverin sähkönsinisistä ripsistä niin, että sait aikaiseksi mennä itsekin maskarahyllylle ja hankkia uuden ripsivärin? Miten asia muutti lookiasi, rutiinejasi tai ajatuksiasi laittautumisesta?

Siis kerrothan:

Minkä meikkirutiinisi olet rikkonut?

Vertaistukea toivoo Kati, jonka meikki näyttää tänään ihan samalta kuin eilen, viime kuussa ja viisi vuotta sitten.
Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

 

Kommentit (32)
  1. Olen mielentilameikkaaja. Meikkaan joka ainoa päivä. Pohja pysyy aina samana, mutta mielentilan mukaan vaihelen luomiväriä valkoisesta ruskeansävyjen kautta liki mustaan, riippuen päivästä. Jos on oikein railakkaat fiilikset valitsen sävyttävän huulivoiteen sijaan räväkän punaisen huulipunan ja sipaisen kissamaisemmat rajaukset.
    Sinisen tai turkoosin sävyjä en silmämeikissä osaa käyttää ollenkaan, mutta muuten kyllä kikkailen väreillä fiiliksen mukaan.

  2. Olen todellakin jumiutunut samaan meikkityyliin. Arkimeikin ja juhlameikin erottaa pelkästään huolellisempi pohjameikki ja tummemmin levitetyt luomivärit ja rajaukset. Olen yrittänyt kokeilla värillisiä huulipunia, mutta ihanuudestaan huolimatta ne vain stressaavat minua. 😀 Apua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *