Päivän kysymys: Kuka on suosikkisi Vain elämää -artisteista?

Toimitus

Toiset vaihtavat kanavaa heti, kun alkutunnari pärähtää ilmoille, toiset linnoittautuvat television ääreen viltin ja herkkujen kanssa. Tänään on se päivä, jota jotkut meistä ovat odottaneet vuoden - Vain elämää -sarjan kolmas tuotantokausi starttaa Nelosella iltakahdeksalta!

Kuten tiedämme, tällä kaudella tulkintoja toistensa hiteistä esittävät Vesa-Matti Loiri, Paula Koivuniemi, Samuli Edelmann, Toni Wirtanen, Elastinen, Jenni Vartiainen ja Paula Vesala. Perjantain erikoispitkä jakso on omistettu koko kansan suosikille Veskulle, joka levytti ensimmäisen albuminsa yli neljäkymmentä vuotta sitten.

Vain elämäästä on tullut nopeasti tv-klassikko, ja tällä kertaa mukana on monta ertiyisen isoa nimeä. Kuka heistä on sinun suosikkisi? Siis:

Kenen päivää odotat eniten? Minkä biisin ja kenen vetämänä toivot ainakin kuulevasi?

Teksti: Hanna, joka fiilisteli viime kaudella Pauli Hanhiniemeä ja odottaa nyt innolla Veskun tulkintoja nuoremman polven esiintyjien biiseistä.

Kuva: Nelonen

 

Kommentit

paulahelena
ALUAP

ei oo ketään supersuosikkia mut toisaalta ei inhokkiakaan - odotan innolla! tätä jos mitä pitää kattoa vaikka muuten onkin telkkarin tuijottelu jäänyt varsin vähäiseksi viimeaikoina. jenni vartiainen vetämässä apulantaa on varmaan aika kova :)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Ehdottomasti Toni Wirtanen! Liian vähäb tunnustusta saanut NERO! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Milka mä meinasin tulla kommentoimaan ihan samaa! :D 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Samaa mieltä!

nansk

En ole aikaisempia kausia katsonut juuri ollenkaan, mutta nyt on kyllä niin kova kattaus että on pakko. Vesku!!

Suvi55

Aikaisemmat kaudet on jääneet katsomatta, mutta nyt on pakko! En osaa päättää kenen päivää odotan kaikkein eniten; Toni Wirtasen, Paula Vesalan vai Jenni Vartiaisen. Niin kovia kaikki kolme!

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Parhautta!! Tosin heti alkuun jää eka jakso katsomatta telkkarista, kun ollaan mökillä ja mummo tais sanoa että telkkarin akku on loppu. Mutta parhautta silti! Apulanta on teinivuosien suosikki, PMMP on parasta, Jenni Vartiainen on ehdoton lemppari naisartisteista, Elastinen on vaan niiin symppis ja arvostan tyypin uraa todella korkealle, Vesku on legenda, Paula Koivuniemi samoin. Samuli Edelmann on ainoa jota en artistina voi kestää mutta se on pientä :D Sitäpaitsi osaahan se laulaa ja tulkita, joten voi olla aika siistejä vetoja luvassa.

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Ai joo ja eniten odotan Apulanta- ja PMMP- tulkintoja! Toivon myös että muut ottaa Apulannalta käsittelyyn niitä vanhoja biisejä eikä pelkästään niitä megahittejä.

PSK
Insert Cool Phrase

Vartiaisen Tuhannet mun kasvot Paula Vesalan vetämänä kiinnostaisi kovasti.

hanne_tasteofhoney

Paula Vesala on mun suosikki, sekä esiintyjänä ja tulkitsijana että tekstien kirjoittajana. Jenni Vartiainen yllätti tässä ekassa jaksossa, kun ei vetänytkään jotain eteeristä slovaria!

What else is there?

Toni Wirtanen! Vanha Apulanta on jotain niin upeaa.

Eeru
Packing peanuts

Toni Wirtanen on kyllä munkin suosikki. Herkuttelin tässä ajatuksella siitä miltä Jenkkiversio ohjelmasta voisi näyttää ja ketä siinä voisi olla mukana.... Madonna, Bruce Springsteen, Tina Turner, Neil Young, Celine Dion ja Eminem voisivat kyllä saada aikaan aika hyvää (tai sitten tosi sekavaa...) settiä ;-)

Kommentoi