Päivän kysymys: Mikä arkikuvahaasteessa raivostuttaa tai ilahduttaa?

julian_arki.jpg

 

”Arkihaaste, tuo Facebook-syöpä, se on myös täällä”, kirjoitti ite puin -blogin tiiti, ja alkoi postata Lilyyn tunnollisesti arkikuviaan.

Arkihaasteeseen on Lilyssä osallistunut tähän mennessä ainakin Kissankieli, Lilleri78, MinnaM, punainentupa ja Emmi Nuorgam.

 

Joidenkin mielestä arkikuvahaaste on parasta, mitä Facebookissa on tapahtunut sitten Farmville-pelin. Toiset odottavat jo kiivaasti, että arkikuvien postaaminen loppuisi somessa.

Mitä mieltä sinä olet?

Mikä arkikuvahaasteessa raivostuttaa tai ilahduttaa?

 

Teksti: Julia, jolle elämä on juhla.

Kuva:  Julia, joka osallistui arkikuvahaasteeseen juhlavasta elämästään huolimatta. Eli yllä juhlava työlounas.

 

 

Kommentit (21)
 1. Musta on ollut kiva nähdä mitä kaverit puuhailee vaikka jonain perus tiistai-iltana jolloin kaikki osapuolet on liian väsyneitä edes whatsapp-viestittelyyn 😀

  Ei oo oikeestaan yksikään kuva vielä ärsyttänyt.

 2. Vaikka teoriassa haaste kuulostaa pitkälti siltä, mitä itse pitänyt valokuvaajataitelijoiden snapshot-touhussa (tarkkailevat ympäristöä ja ottavat kuvia asioista, jotka ei varmasti heti pistä silmään), ei se jotenkin näy kovinkaan monen kuvasta läpi. Itsestä ne parhaat on olleet niitä perseilytapauksia: arkihaasteen arkiraaste. Myös niissä muka-arkikuvissa on sitä kämpmäistä tragikomediaa, kun yrittämällä yritetty lavastaa jotain leppoisasti, mutta tulos on jotenkin aivan päinvastainen. 

  Ehkä sossumediahaasteissa ärsyttää se sama, mitä ne typerät ”Hei sanotaanx väri ja koko ja annetaan MIESTEN arvata, mistä me niinku puhutaan, eiksnii? Hih!”-jutut oli joskus Naamakirjan alkuaikoina? Tosin tissiliivijuttu oli kyllä sellainen tapaus, että tulenkatkuiset tasa-arvokilarit olisi vedetty, jos viestitys olisi toiminut pienemmässä piirissä kuin puolen Suomen naisväestölle.

   

  1. 😀 Se tissiliivijuttuhan oli kans tosiaan tosi ihq. 😀 

   1. Eräälle kaverille vuodatin asiasta, ja jamppa ideoi, että ois se aika kova haaste pistää oma kengännumero, muoto ja väri ja koijata naisia luulemaan sen olevan kuvaus lerssistä.

    Mä salaa toivoin, että olisin törmännyt postaukseen ”43, puikelo ja turkoosi”.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *