Päivän kysymys: Mikä on ihanin reissumuistosi?

Toimitus

"Vuorilla on viileää ja kauneinta ikinä. On ruusuja ja vanhoja portugalilaisia taloja. Vanhat naiset näyttävät aivan hipstereiltä ja nuoret naiset hyvin vanhoilta. Avocadot maksavat muutaman sentin. Olen liftannut kuorma-autojen kyydissä kapeita vuoristoteitä, ja se on parasta mitä ihminen voi elämässään kokea. Kaikki ne tuoksut, tuuli ja syvä vapaus."

 


Mangomalenin Roosa reissaa juuri nyt Itä-Timorissa - ja on hyvin onnellinen. Roosan reissupostausten onnellistuttamina utelemme tänä aamuna kaikilta lilyläisiltä:

Mikä on juuri nyt sinun paras reissumuistosi?

 

Kuva: Mangomalen

Lue Roosan reissublogia täällä.

 

Kommentit

Eeru
Packing peanuts

Kyllä pistitte vaikean kysymyksen, mutta ihan just nyt parhaalta matkamuistolta tuntuu reilun vuoden takainen päiväretki Pariisista Épernay'hin Tour de France pyöräilykisaa katsomaan sekä shampanjaa maistelemaan. Tuo reissun penkkiurheiluosuus oli miehen idea, mutta yllätti minut positiivisesti. 

http://www.lily.fi/blogit/packing-peanuts/vuosi-sitten-pyorailya-ja-shampanjaa

Toimitus
Toimitus

Tämän vuoksi reissuilta bloggailu on aina hyvä idea!

nelliyay
Päivätyönä siesta

Vuonna 2007, vain neljän kuukauden seurustelun jälkeen mun nykyinen poikaystävä halusi viedä mut ulkomaille. Tuolloin mulla oli ikää vasta 17-vuotta ja olin hirveän paljon ujompi ja arempi, olin kerran aijemmin vain ollut Viroa kauempana ulkomailla. Poika sit otti ja vei mut Venetsiaan! Siellä tän tytön sydän  todella sytty ja sukat alko pyörimään eksyessämme uudestaan ja uudestaan umpikujille, sen haittamatta yhtään ;) Kaks teiniä hulluna lemmesta Venetsiassa, aijajijai.. :) Reissu itsessään oli niin täydellinen, että on toistaiseksi paras reissu ikinä, vaikka sen jälkeen ollaankin reissattu yhdessä ja erikseen kymmenisen kertaa!

Toimitus
Toimitus

Ihana tarina, kiitos kun jaoit! 

somewhere

Kaksi vuotta sitten jätin oikiksen taakse ja lähdin spontaanisti Australiaan kuukaudeksi reissaamaan, aloittaen Sydneystä joka oli ollut aiemmin kotini vuoden. Reissun paras ja upein muisto on viikonloppu Byron Bayn surffikylässä, jossa yksin vaeltelin kylää pitkin ja menin katsomaan taianomaista auringonlaskua rannalle paikallisten hippien rummuttaessa bongorumpuja ja surffareiden lipuessa hopeansinisillä aalloilla. Sain seuraavana päivänä ilmaisen surffitunnin paikalliselta surffarihipiltä joka sai todella rakastamaan sitä tunnetta kun antaa aallon viedä.

Tuota reissua tulee muisteltua silloin tällöin, ja tuolla kyllä tuntui että elämä on hetken siinä ja nyt.

.Tiia

Elän parhaillaan parasta reissuani! Olemme mieheni kanssa Tokiossa, täällä on juuri nyt ilta (klo 23), katselen hotellihuoeen 19. kerroksen ikkunasta levittäytyvää pilvenpiirtäjien näkymää, ja vain nautin olostani. Aamu alkoi myös tänään loistavasti, sillä aamiaisella saimme ihastella horisontissa siintävää ikonista Fuji-vuorta. Olen unelmoinut tästä matkasta monta vuotta, ja nyt kun se on totta, kaikki on vielä parempaa mitä olin osannut kuvitellakaan! En halua tulla täältä ollenkaan pois :). 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Parin vuoden takainen road trip moottoripyörillä, Pohjois-Kaliforniasta vuorten yli Lake Tahoelle, Nevadan autiomaan halki Utahiin, sieltä Arizonaan Lake Powellille ja taas Nevadaan Zionin kansallispuiston kautta, autiomaan halki ja Vegasiin, Death Valley keskikesällä nahkapuvussa, takaisin Kaliforniaan ja vuoristoon Mammoth Lakesille ja sieltä Yosemiten kansallispuiston läpi takaisin kotiin. Aika monta kilometriä, akrobatiatemppua moottoripyörän päällä ja hauskaa muistoa. Pitäisi kirjoittaa koko reissu blogiin...

What else is there?

Mun mielestä ulkomailla on vaan parasta se tunne. Siihen ei tarvitse mitään intian peränurkkiin matkustamista. Kun kaikki tuntuu vaan niin luonnolliselta ja kaikki ympärillä olevat ihmiset hymyilyttää ja oot onnellinen että oot just siinä hetkessä ja maailma näyttää täydelliseltä :)

 

What else is there?

Laitoin tunne-sanan kursiivilla mutta se ei näköjään toiminutkaan, nyt toi lause näyttää vähän töksähtävältä :D

FFFifi
Fitness Führer

Todellakin, mulle riittää jo se, että saan istua vempeleessä joka liikkuu jonnekin. Esmes bussissa on ihanaa :D

Kommentoi