Päivän kysymys: Mikä juliste koristi teinihuoneesi seiniä?

Toimitus

Laura de Lille löysi vanhan julisteen, joka koristi teini-ikäisen Lauran huoneen seiniä. Juliste kelpasi oivasti myös aikuisen Lauran huoneeseen, sillä tyylikkäässä julisteessa esitellään 60-lukulaisia vaatteita.

Lilyn toimituksen teinihuoneissa ei tehty aivan yhtä hienostuneita tai aikaa kestäviä julisteratkaisuja.

Anna vuorasi seinänsä Keanu Reevesin ja muiden miestähtien kuvilla sekä SinäMinän runopostereilla.

Katin huoneessa tapetin virkaa toimittivat Guns N' Roses -julisteet.

Eevan seinällä kukkoili lähes luonnollisen kokoinen Jon Bon Jovi, joka oli saatu tietysti Suosikin Kultaturbo-numeron välissä. Sen kanssa ihan sulassa sovussa laukkasivat Hevoshullun heppajulisteet.

Entäpä sinä,

mitä julisteita pidit teininä huoneesi seinillä?

Kuva Wikipedia

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Siinä 11-12-vuotiaana Beverly Hills 90210 ja Edward Furlong, sitten 13-17-vuotiaana tuli Kurt Cobain, Hole, Smashing Pumpkins ja sen ajan hunkseja eli esim Stephen Dorff ja Jared Leto (My So Called Life-ajoilta)

Essi Juulia
kissa vieköön

Itsellä ei juurikaan teininä ollut julisteita seinällä, mutta silloin joskus vuoden 2003 paikkeilla (kun ko. herra kuuluisuuteen nousi) seinää koristi Demistä tai SinäMinästä saatu Antti Tuiskun juliste hahaha! The Rasmuksen julisteita on muistaakseni myös seinille kiinnitelty.

nansk

Oi vitsi, loistokysymys :D Hmmmm. My Chemical Romance, Heath Ledger, Johnny Depp, Kurt Cobain, sekä ihan oikeasti kivat kuvat New Yorkista, Lontoosta ja Pariisista!

PSK
Insert Cool Phrase

Kaikkien prinsessojen ja kuningattarien, Teemu Selänne, Ville Peltonen ja paljon muitakin kiakkoilijoita. Myös yksi kokonainen seinä oli pyhitetty Geena Davisin kuville.

Jazz (Ei varmistettu)

Lenny Kravitz!

Ysäri (Ei varmistettu)

Ei helkkari vieköön mitä ihanteiden sekasikiötä, mutta menköön: suurin osa seinistä peittyi Madonnasta, mutta hyvänä seuraavana New Kids on the Block, Joey Lawrence (Blossom), Toni Nieminen, Henry Winkler (olin jumalaton Fonzie-fani!). Kyllä mietityttää mitä pikkumimmin mielessä on pyörinyt - ehkäpä vain hormonit! Ja tämä taisi olla enemmänkin esiteini-ikää.

LinaS
iivents

Voi pitäisi kysyä mitkä- Gunnarit, Skid Row ja Bon Jovi - sillä salaatilla mentiin meikäläisen huoneessa. Jokainen tila täynnä bändikuvia. :) Ah, Suosikin värittämä nuoruus! 

FFFifi
Fitness Führer

Mulla oli ainakin Madonna ja joku tiimarijuliste, jossa oli utuinen valokuva ballerinasta solmimassa tossujaan. Hitsi, en ole muuttunut yhtään :D

Vattu

Ainakin HIM oli hyvin edustettuna. Mutta mulla oli myös täytetty korppi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Madonnasta oli useampiakin, mutta koko ovea komisti pastellinsävyinen ikiruskettunut Don Johnson.

somewhere

Minun seinäni olivat vallanneet vielä teinivuosinakin enimmäkseen eläimet, tosin muistan hatarasti jossain vaiheessa pitäneeni ainakin Antti Tuiskun julistetta seinällä. Köh. Myöhemmin ripustelin indiebändien kuvia seinille, taisi sieltä löytyä Mew ja Placebo ainakin.

Tommi K
Isyyspakkaus

Useampi Madonna-juliste 1980 - 1990-lukujen vaihteen tienoilta Suosikeista. Hmm, olisivatkohan ne jossain tallessa, jos yllättäisin Rouvan joku päivä? :D Ja puolitoistametrinen New York -juliste.

Luru
Changes

Voi apua, pahimmassa vaiheessa huoneeni oli lattiasta kattoon vuorattu Hansonin julisteilla (ja nukkumaan kävin Middle Of Nowhere-levy hissukseen repeatilla soiden)... että MMMbop vaan mulle ;D

katja.t

Juuri tämä yllä oleva juliste, ja kaikki mahdolliset DiCaprio julkat. :D

Veden alla

Taru Sormusten Herrasta- elokuvat osuivat fanaattisimpaan teinivaiheeseeni, joten niitä oli jossain vaiheessa runsaasti. Sain kiinnittää julisteita vain kaapin oviin, joten hyötykäytin tilan laittamalla niihin paljon kauniita kortteja ja valokuvia. Kortteja keräilen vieläkin,  ja jos käyn Helsingissä vakioshoppailupaikkoja ovat IdeaForum ja Rosebudin liikkeet. Teen korteista kollaaseja, jotka kehystän.

Pineapplehead

Mitähän noita nyt oli... Ainakin NKOTB (siis New Kids On The Block selvennykseksi niille, jotka käyttivät vielä vaippoja siihen aikaan), Madonna, Beverly Hills 90210... Myöhemmin Matt Damon, Ricky Martin ym. (silloin) komeita nuorukaisia. ;)

Toimitus
Toimitus

Toimitus kiittää vastauksista! Aika moni täällä jo mainituista nimistä on muuten jossain vaiheessa löytynyt myös Lilyn toimituksen seiniltä - Suosikista repäistynä tietty!

Seregi
Sekaisin Seregistä

Spaissari julisteista oli minun seinät täunnä

Oon nyt 15... Hanoi Rocks,Mötley Crue,Gunnarit,Dingo,Miley Cyrus,Avril Lavigne,Marilyn Monroe, ja tietty myös Michael Monroe...ja löytäs jostain SIXX:A.M ja Duff McKagan's Loadedin sekä Slashin ja yks jule olis kiva mis olis vaan Nikki Sixx.

Kommentoi