Päivän kysymys: mikä on karmein deittimuistosi?

Toimitus

"Sohvan päällä on sohvan kokoinen kasa vaatteita ja muuta rojua. Pöytä on täynnä oluttölkkejä, pizzalaatikoita, makkarapaketteja ja lehtiä ja family pack -kokoinen paketti kondomeja."

 

Saimah bongasi työpaikan pikkujouluista komean, siististi pukeutuneen ja hymyilevän miehen ja päätyi tämän kanssa jatkoille. Perillä odotti yllätys: miehen asunto oli törkyinen. Kuten hänen puheensakin. Seuraavalla viikolla käytiin treffeillä, mutta asunto ja puheet pysyivät likaisina. Juttu ei johtanut romanssiin.

 

Onko sinulle sattunut (vähemmän miellyttäviä) yllätyksiä deittimaailmassa? Kerro karmein kokemuksesi!

 

Kuva: ruutukaappaus Googlen kuvahausta.

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Eräillä treffeillä noin vuosikymmen sitten muutenkin vähän epäilyttävän oloinen mies (jonka olin edellisenä iltana tavannut baarissa ja humalapäissäni arvioinut ihan kivaksi ja siksi sopinut tapaamisen seuraavalle illalle) halusi välttämättä nuuhkia minua. Kiusallisen nuuhkimisepisodin jälkeen hän rupesi avautumaan huumeongelmistaan ja kysyi, voisinko lainata hänelle rahat kaljamäyräkoiraan... lähdin aika nopeasti kotiin.

Lukioikäisenä menin sokkotreffeille netissä tapaamani tuttavuuden kanssa. Olimme sopineet tapaavamme Vaasan kaupunginkirjastossa jossain tietyssä hyllyvälissä. Selailin hyllyjen kirjavalikoimaa, kun jostain rupesi kuulumaan laahaavia askeleita. Vilkaisin sivulleni ja hätkähdin: Ozzy Osbournen näköinen tyyppi lähestyi minua toista jalkaansa jotenkin perässään laahaten, mustat pitkät hiukset melkein kokonaan kasvojen edessä. Tyyppi kävi minua sääliksi ja kävimme kahvilla. Hän oli ihan samanlainen mukava tyyppi kuin netissäkin, mutta hänen ulkoinen olemuksensa oli jotenkin niin hurja, että emme sitten nähneet toista kertaa. (Hänkin muuten höpötti jostain huumekokeiluista - olen tainnut olla joku huumehörhömagneetti nuoruusvuosinani.)

 

 

Toimitus
Toimitus

Auts. Etenkin nuuhkimiselle.

kirsikkainen

Itselle iski vatsatauti kesken treffien, täytenä yllätyksenä. Yritin siinä vielä urheana hymyillä ja katsella kauniin pikkukylän nähtävyyksiä, vaikka ruoka tuntui kipuavan ylös.. Ei siitä sen enempää (: Saman miehen kanssa edelleen nyt 4 vuoden päästäkin. 

Toimitus
Toimitus

No mutta sehän oli sitten hyvä testi heti alkuun. Hyvä mies kestää yllätykset!

PIENI KOTI

Olin sopinut vuosia sitten netissä treffit vieraan miehen kanssa vieraalle paikkakunnalle. Tapasimme suurehkon kauppakeskuksen pääovilla, jossa hän ilmoitti heti alkajaisiksi varanneensa hotellihuoneen pariksi tunniksi käyttöömme. Ehdotin siinä sitten erittäin hämmentyneenä kahvilaa tai jotain muuta julkisempaa paikkaa hotellin tilalle. Hänelle asia ei sopinut, kuten ei myöskään hotelli minulle ja treffit jäivät siihen. Minä lähdin bussilla takaisin kotikaupunkiini.

Seuraavana päivänä sain häneltä näin sanotun läähätyspuhelun. Laitoin luurin kiinni, eikä hän sitten sen koommin soitellut.

Nämä olivat elämäni omituisimmat treffit tositarkoituksella.

Menin treffeille kundin kanssa, jonka olin tavannut baarissa. Tyyppi vaikutti ihan fiksulta siihen asti kunnes alkoi vonkaamaan luokseen yöksi. Kun sanoin ei, hän tuli istumaan viereeni ja yritti ujuttaa kättä hameen alle. Olin lievästi sanoen hämmentynyt. Työnsin kuitenkin käden pois ja aloin vetää takkia niskaan, jolloin tyyppi kehtasi vielä sanoa että oletti tarjotessaan ruuan että saisi myös jotain vastineeksi. En jäänyt vastailemaan.

PIENI KOTI

Ronja, Miten samankaltainen! :D  Voi miehet!!

Toisen kerran tapailtuani jo jonkin aikaa yhtä miestä, totesi hän hiukan vastaavasti laitettuaan ruokaa minulle: "Voisin periä kyllä maksun ruoasta, jos minulle ei tule mitään! :O   siis joo...

Vierailija (Ei varmistettu)

Olin opiskelijabileissä tanssinut/pussaillut erään miehen kanssa ja sovittiin bileistä lähtiessä, että nähtäisiin seuraavana päivänä. Sovimme treffit leffateatteriin ja heti kun näin tyypin tajusin, että oli tullut tehtyä humalapäissään virhearvio. Mies ei ollut yhtään minun tyyppiäni. Leffaa katsoessa mies alkoi lähentelemään, piteli kättä harteillani melko epämukavasti, välillä yritti pitää kädestä kiinni tai nojasi päätänsä harteisiini... Yritä leffateatterissa sitten hivuttautua kauemmaksi tyypistä, ei onnistu! Olisi varmaan pitänyt sopia käytöstavoista etukäteen. Leffakin osoittautua aivan surkeaksi. Eipähän ole tuon jälkeen tullut sovittua treffejä leffaan.

Kommentoi