Päivän kysymys: mikä on käsilaukkusi tärkein esine?

Toimitus

Chasing dreams with Papyli -blogin Papyli heittää kavereille perinteisen mitä käsilaukussasi on -haasteen. johon ovat tarttuneet jo ainakin Aika kypsä äidiksi -Katie ja Arkisokan Dalmi. Kamera, aurinkorasva, sateenvarjo ja taskulamppu mainittu!

Näistä paljastuksista inspiroituneena toimitus haluaa tänään tietää, mikä on tärkein sinun laukussasi kulkeva esine. Mitä pakkaat aina mukaan, olipa laukku ja reissu millainen tahansa?

Koska useimmat meistä kuljettavat mukana avaimia, puhelinta ja lompakkoa (tai ainakin luottokorttia), jätetään ne pois laskuista. Kannatko aina mukana kirkkaanpunaista huulipunaa? Onko laukussasi aina arsenaali allergialääkkeitä? Kerro:

Mitä sinulla on aina laukussa?

 

Kommentit

Liv
Päiväuniaika

Kausittain menee ja muksun mukaan. Tän hetken ykkösjuttu on nenäliinat. Ilman mitä tahansa muuta pärjätään reissu jos toinenkin, mut auta armias jos tyttö loukkaa ittensä tai muuten vaan käy kiukkuitkettää, eikä paperia ookaan lähistöllä niin ei kyllä hyvä heilu :D pikku drama queenin on saatava kuivata silmänsä paperilla ennen kuin rauhoittuu ::) 

MinEna
Kasvukäyrillä

Tällä hetkellä aurinkolasit ja Diorin huulikiilto ja neidille lelu, ilman ei selviä ;) 

 

.Tiia

Kannan aina mukanani minipilleriliuskaa. Pari kertaa on käynyt niin, että liuska on kotona, itse huitelen ties missä, ja olisi aika napsaista pilleri suuhun. Raskauskammoisena en halua riskeerata mitään :).

Tumpelo (Ei varmistettu)

Vastaukseni on tylsä ja ankea: rytmihäiriölääkepurkki. :-(

Sylphide (Ei varmistettu)

Huulirasva, Vitalis. Aivan korvaamaton, ja huulien lisäksi sitä voi käyttää myös vaikkapa kynsinauhoihin. Ja se kestää ikuisuuden!

Kommentoi