Päivän kysymys: Mikä on lempisuklaapatukkasi?

Toimitus

Pointsit sille copywriterille, joka tämän mainoslauseen aikanaan keksi.

 

MinnaM ylistää Rimakauhua ja rahkapiirakkaa -palstalla Fazerina-suklaata.

"Siellä se on vuosikaudet nököttänyt vaatimattomassa kakanruskeassa kääreessään, pöyhkeilevien isosiskojensa varjossa. Fazerin Sininen ja Geisha ovat leuhottaneet pitkin kyliä mainoskatkojen kuningattarina, samaan aikaan kun hatarat muistikuvat Fazerinan tv-julkisuudesta ovat johtaneet kauas kultaiselle 80-luvulle."

Toimituksessa heräsi välitön nostalgia-aalto, sillä suklaapatukat ovat tässä muuttuvassa maailmassa niitä harvoja asioita, jotka ankkuroivat meidät tukevasti menneeseen - esimerkiksi DaCapo on ollut Fazerin valikoimissa vuodesta 1916.

Kolmekymppisten sukupolvelle Ressu Redford on ikuisesti "se suklaapatukkamainoslaulaja", Tuplaa syödessä tulee mieleen epämääräisiä patukkavihjauksia ja Twix on Raider vaikka mitä väittäisivät.

Patukkanostalgian hengessä päivän kysymys kuuluukin:

Mikä on sinun lempisuklaapatukkasi?

Kyselee toimitus, jolta ääniä saivat ainakin Suffeli ("pieni, pikkuisen imelä mutta rapsakka"), punainen Royal ("vaan niin hyvää"), DaCapo ("tiukkaa ja tummaa") ja Kismet ("makeanhimon vievä mutta tarpeeksi tuhti evääksi").

Kommentit

Pineapplehead

Tämä tyttö ainakin tietää, että kaupan hyllyssä on vaikka minkälaista patukkaa tarjolla... Mutta parhaimmat niistä ovat Fazerin tumma suklaa (se viisipalainen), Snickers, Kismet, Tupla, Geisha ja Mars.

Vierailija (Ei varmistettu)

Daim, se pieni versio, vaikka se herra Fazer maksaakin palkkani ;)

somewhere

Fazerin vadelmajugurttitäytteinen suklaapatukka, nam! Toisena Fazerina.

Murun kera

DaCapo on loistava, mutta mättömeininkiin hankin aina Rainbow'n feikki-tobleronea. Parempaa ku Toblerone!

Brunbergin vadelmatryffeli patukka on parasta :D Sitä löytää aika harvoista kaupoista mutta on niin taivaallista!

Tykkään myös tummasta suklaasta )Brunberg ja fazer) mutta saakohan niitä patukoina vai vaan levyinä?

LTL-Anna
Loving These Looks

Suffeli Puffi ei ole patukka mutta niin hyvää! Patukoista Stratos ja Ahaa! Ja ostin tänään se uuden Kismet/Fazerina sekoituksen ja aika nannaa oli sekin!

FFFifi
Fitness Führer

Mä olen ruotsalaisen patukan perään :P Mun entiset suosikit Japp ja Brejk on Maraboun kuten myös nykyinen lemppari Starbar. Pidän myös Lakrits-suklaapatukasta sekä siitä nougatpatukasta. Ruotsissa käydessä ostan mieluusti myös Skotte, Co-Co tai Fransk Nougat pötkyn.

Fazerin suklaapatukoista syön mieluiten Fazerinaa, ja tykkäsin myös Fazerin punaisesta, mutta se on tainnut poistua patukkamuodosta?

Rainbown feikki-Toblerone on tosiaan hyvää, siinä maistuu enemmän hunaja kuin aidossa Tobliksessa, ja lisäksi sitä on helpompi syödä. Rainbow:n valikoimissa oli vähän aikaa sitten myös aivan erityisen hyvä patukka, jonka nimeä ja tarkkaa koostumusta en valitettavasti muista, siitä pidin kovasti! Mutta ehdin ostaa ehkä kaksi pötkyä ennen kuin se poistui valikoimista :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Lempparit ovat Bounty, Tupla, Kismet ja Suffeli.. :)

nansk

Pätkis all the way! Sen paremmaksi ei mennä. Nam.

jjonaa

Näitä ois vaik kuin paljon mutta ehkä tupla on nyt se kaikkein paras ja tavallinen fazer sininen! :)

Essi Juulia
kissa vieköön

Ahaa-patukka on ihanin! Sillä lähtee pieni makeannälkä mukavasti. Herkullista makua parantaa muisto, kun pienenä kävimme mummulassa ja sain veljeni kanssa tuliaisiksi lähestulkoon aina ikiomat Ahaa-patukat :--D Nam!

paulahelena
ALUAP

Tupla on kestosuosikki niiltä ajoilta asti kun en vielä edes suklaasta tykännyt, uudempina lemppareina rapsakka Twix ja pieneen herkkunälkään passaava Pätkis, mmmmm.

Soni (Ei varmistettu)

Mässäilisin Snickerseillä, jos viitsisin, mutta naama reagoi siihen aina finnihyökyaallolla. Jätskiversiokin on vähän kiikun kaakun. Mutta Bounty on ihanaa!

Kylymä

Pätkis ja Lion, jota hamstraan aika, kun jostakin löydän. Viimeksi pussillisen Norjasta, kauas piti silloinkin lähteä.

Inhokkeja Twix ja Fazerina, näiden kanssa tunnun olevan aika yksin.

Mindeka
Ma-material Girl

PÄTKIS <3 

Veden alla

Stratos on ihana! Se on siis maitosuklaata, jonka sisällä on ilmakuplia. Tykkäsin kyseisestä suklaasta todella paljon nuorempana, sitten se hävisi Suomesta vuosiksi. Tänä keväänä bogasin Stratoksia R-kioskilta ja ostin heti monta. Nyt ne ovat palanneet myös ainakin viereiseen K-supermarkettiinkin.

What else is there?

Twix!! 

Marsublog

Pätkis, täällä Ruotsissa Dajm.

Sanna-Kaisa (Ei varmistettu)

PÄTKIS!!!

Baageli (Ei varmistettu)

Fazerin chilisuklaapatukka (maitosuklaata) oli paras ikinä ja kaipaan edelleen! Niitä oli joskus neljä vuotta sitten kun asuin vielä Suomessa. En ole sen koommin nähnyt eikä Keski-Euroopasta ole vielä löytynyt korvaavaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Fazerin vadelmajogurttisuklaa ja Fazerina Caramel jakaa kärkisijan, usein ostan kummankin kun en osaa päättää! Molemmat niin suussasulavia, ja vadelmapatukka on täydellisen raikas. Kolmatta paikkaa pitää Snickers, suolaisuuden ja makeuden kombo uppoaa.

jermia
Itärajapakolainen

Tupla on kestosuosikki. 

tiulio (Ei varmistettu)

KitKat

Puuttuva palanen

Bounty, Twix, Ahaa, Suffeli, Susu, Snickers. Lion kuitenkin ehkä paras, mutta sitä ei tosiaan oikein taho löytää mistään, ni pitää "tyytyä" muihin :D

Kommentoi