Päivän kysymys: Mikä meikki pelastaa talvinaamasi?

Toimitus

"Ei mikään!" ei kelpaa vastaukseksi.

Kuva: Paula Virta/ A-lehtien arkisto

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Hyvä itseruskettava. Olen puhunut tästä ennenkin, mutta St. Tropez naisen tiellä pitää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aurinkopuuteri!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarpeeksi kostea ja peittävä meikkivoide.

Mahdoton Nainen

Maybellinen voideposkipuna!

Punavuoren insinööri

Teki todella mieli vastata "Ei mikään!!!!", mutta pirteällä pinkillä poskipunalla ja heleyttävällä meikinpohjustusvoiteella saa pärstän muistuttamaan ihmisen kasvoja. Ja hymy auttaa kanssa, vaikkei se meikkiä olekaan.

HaLo

Weledan granaattiomenaseerumi ja päälle Benecoksen meikkivoide+Santen aurinkopuuteri. Kyllä lähtee väsynaama veks! <3

Emma

Vaalea (ei valkoinen!) kajal-kynä ja YSL:n valokynä kirkastavat ainakin tämän samean nassun! 

Jeanne (Ei varmistettu)

Isooo hymu! :)

Marsublog

Hyvä itseruskettava, eli Jennankin mainitsema St Tropez. Lisäksi meikin korjailussa värillinen puuteri (ei translucent, nyt käytössä tarpeeksi kellertävä Macin Careblend). Lancome Photogénic lumessence on paras meikkivoide ja jälleen kerran tarpeeksi keltainen, menen helposti pinkiksi talvisin.

Marsublog

Hyvä itseruskettava, eli Jennankin mainitsema St Tropez. Lisäksi meikin korjailussa värillinen puuteri (ei translucent, nyt käytössä tarpeeksi kellertävä Macin Careblend). Lancome Photogénic lumessence on paras meikkivoide ja jälleen kerran tarpeeksi keltainen, menen helposti pinkiksi talvisin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huulipuna tai värikäs geelieyeliner. Ei molemmat yhtäaikaa kuitenkaan.

MariaR

Poskipuna, ehdottomasti! =)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei ole meikki - mutta Dermalogican puhdistusöljy pitää ihon kunnossa kovemmillakin pakkasilla. Hyvälle iholle on amatöörinkin helpompi vetästä hyvä meikki.

Anna Karhubear

Olen aika tykästynyt Garnierin BB-voiteeseen. Sillä saa nassun nopeasti freesiksi ja heleäksi, ei tarvitse meikkivoidetta ja rasva on ainakin omalle iholleni tarpeeksi kosteuttava.

VierailijA (Ei varmistettu)

Kunnollinen ihon kosteutus, poskipunaa, sipaisut valovoidetta ja tummat kulmat. Rakastan talvista kalpeutta, ihan kuin Lumikki! &lt;3

JonnaPieni
Ihme ja kumma

Ihan samoilla linjoilla Anna Karhusen kanssa, Garnierin BB-voide. Jonkun lehden mukana tuli semmonen testeri ja testasin - RAKASTUIN. Mun naama kuivaa talvisin ihan hirveesti ja tää ei kuivata ollenkaan. Aamulla kun laittaa ton BB-voiteen ja irtopuuterin sutii siihen päälle niin avot.

Sanottakoon nyt vielä sekin tän tuotteen ylivoimaisuudesta, että tasottaa mun rosaceasta kärsivän ihoni käsittämättömän hyvin ilman peitevoiteiden apua. (tosin käytän kyllä aamuisin pahimmille alueille Dermalogican Redness Reliefia BB-voiteen alle)

Vierailija (Ei varmistettu)

Rakastuin uuteen Yslin tuubiposkipunaan, varsinkin siihen liilaan!

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Kunnon kasvovoide pakkaselle, kunnolla kosteutta antava meikkivoide ja puuterihelmet jotta ei olis niin kalkkis :D Kaikki Oriflamen tuotteita; Essential weather protective cream, Oriflame beauty oxygen boost foundation ja giordani gold bronzing pearls.

 

Ruusuvesi, Weledan Almond-sarjan se paksumpi päivävoide tuulea halkoville osille ja Madaran sävytetty päivävoide koko naamalle, meikiksi Lily Lolon mineraalit.

Ruusuvesi oli se pitkään puuttunut lenkki, nyt ei nassu vedä hernettä nenään. Tiedä mikä siinäkin sitten.

Eyeliner ja huulipuna. :)

Helähdys

Itseruskettava ja aurinkopuuteri! ;)

häkkilintu

Vaseliini, eipähän huulet ja nenänpielet vuoda verta.

kolmas

Olin jo tulossa tänne "jos totta puhutaan niin ei mikään" -vastauksella, mutta loppujen lopuksi hyvä perusrasva koko kropalle, Aqualan on auttanut pahimman päällä. Suosittelen!

kolmas

+ huulirasva. Ilman huulirasvaa olisin täydellisen hukassa.

MiiaZiko (Ei varmistettu)

En tiedä voiko tuota uusinta Garnierin BB creamia kutsua meikiksi, mutta ehdottomasti tuo pelastaa päivän kuin päivän juuri silloin kun ei halua kunnolla meikata. Hyvä minulla ainakin varsinkin silloin jos iho on kuiva.

Noorinha (Ei varmistettu)

Kaiken a ja o omalle, etenkin talvisin rutikuivalle iholleni on kosteutus. Biothermin Aquasource for Dry Skin pelastaa puhdistuksen jälkeiseltä kiristykseltä ja tuoksuukin ihanalta. Nyt kokeiluun tulee myös Aquasourcen uusi yövoide, jonka luvataan kosteuttavan päivävoidettakin tehokkaammin. Minäkin pidän lumikkimaisen valkeasta talvi-ihosta, pakkasella herkästi punehtuviin kasvoihin sipaisen MACin Studio Fix Fluid -meikkivoidetta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.