Päivän kysymys: Mikä oli viimeisin kesätyösi?

duunishutterstock_46331374.jpg

Kreeta pohti tänään AFFECTION-blogissaan, miksi ei mahtanut saada hakemaansa kesätyötä ja kesätyötä yleensäkin:

”Kesätoiden saamisessa ei nimittäin ole kyse pelkästään rahasta. Minun kohdallani on oikeasti kyse siitä, että olemisellani olisi jonkinlainen tarkoitus. Että voisin tuntea itseni tarpeelliseksi. Että muut kokisivat minut tarpeelliseksi. Väitän, että tuollaisella tunteella on aivan huikaiseva vaikutus ihmiseen.”

Juttu toi mieleen omat kesätyöpaikkamme. Toimituksen naisten viimeisimmät kesätyöt olivat hommia eri lehtien toimituksissa, omalta alaltamme siis. Sitä ennen kesät ovat kuluneet muun muassa tavaratalon myyjänä, toimistorottana ja lastenhoitajana. Entä siellä puolen ruutua:

Mikä oli sinun viimeisin kesätyöpaikkasi?

Kommentit (16)
  1. Aurinko-tyttönä vanhainkodissa (vedin heille jumppaa ja kahvittelimme PALJON) ja sitten noin viisi vuotta olin kehitysvammaisten asuntolassa töissä, se oli rankkaa mutta antoisaa 🙂

  2. Toissakesänä olin töissä nuorten ryhmäkodissa. Palkka oli hyvä, mutta lähes itseni ikäisille nuorille ”äitinä” oleminen oli suhteellisen haastavaa. Parhaina päivinä ihan huippua, huonoimpina sai kuunnella haistattelua ja uhkailuja aamusta iltaan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *