Päivän kysymys: Mikä on ollut elämäsi noloin tilanne?

Toimitus

 

CougarWoman paljasti rohkeasti blogissaan elämänsä noloimman hetken. Arvostamme.

 

”Liikenainen meni paniikkiin, vetäisi hameensa alas ja käveli muina naisina pois paikalta. Ainut vaan, että äärimmilleen venytetty rakko ei halunnutkaan lopettaa tyhjenemistään.”

 

(Jos haluat vielä makeammat naurut, lue täältä, mitä tapahtui hetkeä ennen – ja sen jälkeen.)

Ja koska meidän mielestämme se vanha sanonta kuuluu: Jaettu häpeä ei ole häpeä lainkaan, ehdotamme teitä osallistumaan CougarWomanin haasteeseen.

 

Mikä on ollut elämäsi noloin tilanne?

 

Teksti: Julia, joka aikoo paljastaa kommenttiboksissa elämänsä noloimman tilanteen, jos ainakin yksi muu lilyläinen kertoo omansa (ja saa kertoa nimettömänä!)

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

 

 

Kommentit

Seregi
Sekaisin Seregistä

Olin pari vuotta sitten pitämässä asiantuntijana luentoa. Pohjasin tekemäni johtopäätökset tekemääni laadulliseen haastattelututkimukseen. Totesin maahanmuuttajien arvottavan toisiaan. Esimerkkinä eräs haastateltavani, joka sanoi, ettei ramppaa sossui "kuin joku somali". Sen sanottuani tajusin, yleisössä olleiden somaleiden naaman venähtäneen. Muutuin punaiseksi ja kiirehdin sanomaan, että kyseessä on haastateltavani mielipide, ei minun!

paulahelena
ALUAP

mult varmaan puuttuu joku häpeägeeni tai sit mun aivot suojelee mua ja on hävittäny muistot noloimmista jutuista mut mä en vaan keksi tähän yhtään mitään. omaan kyllä myös erinomaisen kyvyn nauraa itelleni, joten ehkäpä potentiaalisten noloilutilanteiden huumoriarvo on ollut niin suuri, ettei oo ehtinyt nolostelemaan.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mäkään en yleensä häpeä tai nolostu helposti. Muun muassa sitseille osallistuminen ja julkinen esiityminen on auttanut tähän. 

Eniten tossa esimerkkitilanteessa nolotti asiantuntijuus-roolini pettäminen. 

paulahelena
ALUAP

joo joku ammatillinen moka olis kyllä oikeesti nolo, vaikka tossa sun tarinassa oli sentään huumoriarvoakin :)

Looking for...

Kirjoitin siitä sitten omaan blogiini. Komeita miehiä ja koiranpentuja on aina hyvä yhdistelmä. 

Ei rippe tule kello kaulassa (Ei varmistettu)

Olin avomiehen kanssa Stockalla kun iski ihan järjetön kakkahätä. Etittiin panikiissa vessaa, olin ihan varma etten kerkee vessaan asti. No naisten vessaan oli tooooodella pitkä jono. Totesin, että hell no en kestä odottaa. Sniikkasin miesten pieneen vessaan, jossa oli yksi koppi ja pisuaari ja annoin mennä. Rippeä tuli ja tuli ja tuli ja miehet pisuaarissa vaihtu. Oli maailman nolointa kun muuten vessassa oli hiljaista, mutta mun kopista tuli ääniä.. no vielä nolompaa oli kun oven ulkopuolella odotti isä kahen poikansa kanssa, että pääsisivät sinne mun koppiin... ja vessan ja seinän välissä oli sen verran iso rako, että näin ne lapset sieltä. Ja ne salee mut. No sain asiani hoidettua ja pesin kopissa kädet. Naama punasena ja katse lattiassa ryntäsin vessasta ulos.. ulkopuolella odotteli avomies, joka hirnui naurusta. Elämäni noloin päivä.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Ai niin! Tuli vielä tilanne lukioajalta. Nykyään tää tietysti nauratta.

Olin samalla kemian kurssilla silloisen ihastukseni kanssa. Minulla oli päällä avokaulainen paita. Aivastin ja eiköhän ne lismat menneet tisseille. Aloin pyyhkiä paperillä lismoja pois ja huomasin pojan tuijottavan...hetkinen kummallekkos tämä olikaan noloa :D

CougarWoman
CougarWoman

:D Loistavaa, miten usein nolot tilanteet sisältävät eritteitä muodossa tai toisessa!

Näitä on oikeasti kiva (!) lukea, jaettu häpeä -konsepti selvästikin toimii. :)

(Jäämme innolla odottamaan Julian paljastusta, eikös vaan.)

Julia Thurén
Toimitus

Hahahah, mun paljastus joko sisältää tai ei sisällä eritteitä... se on katsojan silmässä.

Julia Thurén
Toimitus

Olen myös oikolukenut vuosikausia Demi-lehden Megamokat-palstaa. Sitä tehdessäni olen tullut siihen tulokseen, että oikeastaan mikään ei ole kovinkaan noloa, koska aina löytyy jotain hassuleita, jotka ovat tehneet saman asian vielä überimmisti nolommin. :)

Ja toiseksi olen oppinut, että jokaisen ihmisen elämässä housut ovat revenneet ainakin kerran. Ja yleensä ihastuksen edessä.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Yläasteella käytin valkeita housuja tasan kerran. Sinä päivänä alkoivatkin kuukautiset.

Julia Thurén
Toimitus

Okei, lupaus on pidettävä, tässä siis:

Olin 16-vuotiaana ensimmäisessä kesäduunissani eräässä toimistossa. Työhöni kuului enimmäkseen kopioiden ottaminen, ja siinä kesti aina tosi kauan.

Eräänä päivänä päälläni oli ahditsvan kireät farkut. Jostain syystä siellä kopiohuoneessasattui olemaan myös patjoja, ja niinpä sitten hain sellaisen siihen kopiokoneen viereen, avasin kireän farkun napin sekä vetskarin ja ryhdyin pötköttelemään kopiokoneen vieressä.

Kului ehkä puoli minuuttia, ja pomoni astui yllättäen huoneeseen (normaalisti hän ei koskaan käynyt siellä). Samalla hetkellä, kun ovi avautui, aloin hirveällä kiireellä naama punaisena vetää vetoketjua ylös ja nappia kiinni. Tietenkin pomo näki tämän ja sulki nopeasti oven poistuen huoneesta.

En halua tietää, mitä hän ajatteli minun siellä touhustelevan...

Seregi
Sekaisin Seregistä

Klassikko on tietenkin se, että puhuu p*skaa jostakusta ja se henkilö kävelee paikalle ja kuulee sen tms. Opetus: älä puhu p*skaa kenestäkään, jollet ole 100%, että ko. tyyppi ei ole todella kaukana.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on blogi täällä mutta en halua kertoa tätä omalla naamallani!

Kerran baarissa haukuin pystyyn yhden jätkän koska hän ei ehkä kaksi vuotta aiemmin ollut halunnut treffeille mun kanssa. Filtteri ja kaikki hyvät tavat jäi vissiin kotiin, en voi ymmärtää, en oo koskaan käyttäytynyt niin. Poikaparka vaan kiltisti tuli kysymään miten mulla menee. Hupsista. Hän myös sanoi että seurustelee nykyään, johon sanoin että "ei kiinnosta". Erittäin aikuista toimintaa multa siis! Morkkiksen määrä seuraavana päivänä oli sanoinkuvaamaton :D

Työharjoittelussani keväällä taas yksi tärkeä henkilö tuli esittäytymään ja sanoi innokkaasti että "Todella kiva tavata sut viimein!" ja vastasin siihen kovaan ääneen että KIITOS. Tästä hyvästä teki mieli myös kaivautua maan alle.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mulle käy myös monesti niin, että joku tyyppi tulee kysymään multa, että mitä kuuluu ja en kuollaksenikaan muista, mistä hänet tunnen ja kuka hän on. Siinä sitten yritän miettiä, mitä hänelle voin kertoa.

jatuva

Noloja tilanteita on kertyny vuosien varrella aika monia, mutta nyt ei ole mielessä muuta kuin eilinen case kun piti sopia asiakkaan kanssa kuvausaikataulusta ja näpyttelin kännykällä bussissa mailia ja kirjoitin "Ok! Käykö, että tehdään ne kuvaukset alistavasti perjantai-iltana?" Piti tietenkin sanoa alustavasti.. Asiakas vaan vastasi, että hehheh minkäslaiset ne sellaiset kuvaukset on..

miz
miz

uskalsin ottaa haasteen vastaan, joten oma kirjoitukseni löytyy täältä.

Siis kääk (Ei varmistettu)

Olin kirurgian polilla kammottavan vatsakipukohtauksen takia ja lääkärit suunnittelivat nopeaa tähystysleikkausta, mutta halusivat ennen sitä sulkea pois jotain tavallisia vatsakivun aiheuttajia.

Nuori mieslääkäri pyysi laskemaan housut nilkkoihin ja kääntymään kyljelleen. Sitten hän työnsi sormen peräaukkoon ja alkoi tunnustella sisältä. Juuri sillä hetkellä kun pyllyäni kaiveltiin sisään astui toinen, myös nuori ja komea mieslääkäri, joka totesi, että "ai teillä on täällä kesken." JA käveli rennosti omaan tuoliinsa.

Toivoin, että olis ollut edes paperipussi, jota pitää päässä.

Noloooo (Ei varmistettu)

Kun olin eskarissa nii yks tyttö pussas mua huulille ja ykkösluokalla hän kysy et rakastanko mä sitä.En silloin tiennyt mitä tarkoittaa rakkaus niin vastasin kyllä

Kommentoi