Päivän kysymys: Mikä on ollut oudoin painajaisesi?

Toimitus

 

”Kaikki Instagramissa illalla näkemäni Ruisrock-juhlijat päättivät tulla jatkoille meille”,

kertoi Puutalobabyn Kristaliina painajaisestaan.

Kaikkihan me tiedämme sen tunteen, kun unessa tapahtuu jotain tosi kummallista ja inhottavaa, mikä tuntuu totisimmalta todelta. Kun aamulla sitten yrittää selittää jollekulle, miten hirvittävä yö oli, koko hiomma vain naurattaa.

 

Kerro joku kummallinen painajainen, joka ahdisti unessa mutta jopa naurattaa hereillä.

 

Teksti: Julia, joka näkee hämmentävän usein painajaista siitä, että hankkii vauvan ja laittaa sen talteen kaappiin ja unohtaa sinne.

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

 

 

Kommentit

Oranssinen

Kauhein painajaiseni lienee uni jossa olinkin mies. Olin siis kuitenkin ihan oma itseni sisältä, mutta ulkoisesti mies.  Ihan turha puhua naiseuden vaivoista ja vartaloangsteista...olin helisemässä unessa varsinkin niiden miehisten killukkeiden kanssa!

Nyt tosiaan naurattaa kun unta muistelen, mutta heräämishetkellä oikeasti kouraisin haaroväliäni, että EIHÄN siellä ole mitään ylimääräistä!

Platypus

Absoluuttisesti pahimpia ja hereilläollessa oksettavimpia painajaisia on ne, joissa harrastan intiimiä kanssakäymistä lähisukulaisten kanssa - omasta vapaasta tahdostani, vaikka tiedän sen olevan väärin. Mikään kauhupainajainen ei voita näitä, sillä se on vaan jotain niin käsittämätöntä, että aamulla mietin että mitenhän häiriintynyt oikeastaan olenkaan?! Luojan kiitos en ole nähnyt näitä unia vuosiin.

Paitsi että varmaan heti uudestaan ensi yönä, nyt kun asia kerran tuli puheeksi..

Jane C.

Mä näin kerran unta että poikaystävä olikin oikeasti hirvi. Olin unessa sille niin pirun vihainen, kun se ei ollut kertonut todellista identiteettiään :D

Repesin ääneen !

Toimitus
Toimitus

Tämä oli kyllä päivän paras :D

PSK
Insert Cool Phrase

Harrastin biljardipöydällä seksiä TONI HALMEEN kanssa. Joku vois väittää tota seksiuneksi, mutta hei, Toni fakin Halme. Kukaan ei voi pistää tästä pahemmaksi.

christasi

Näin kerran pienempänä n. 10-vuotiaana unen, jossa pyöräilin uudella polkupyörälläni talomme vieressä olevalla kukkulalla, jossa usein leikin siskojeni kanssa. Yhtäkkiä pyörä lähti altani pois vierimään kohti kukkulan alapuolella olevaa pientä ojaa. Juoksin hädissäni perässä, mutta polkupyörä ei ollut missään. Yhtäkkiä päädyin kuitenkin ihmemaahan (Olin kuin Liisa ihmemaassa) ja sieltä löysin polkupyöräni. En kuitenkaan enää koskaan olisi päässyt sieltä pois pyöräni kanssa, joten päätin jäädä ihmemaahan vaikka en paikasta pitänytkään. Ainakin sain olla polkupyöräni kanssa..

Kamalin uneni koskaan, sillä muistan tämän edelleen kirkkaana mielessäni vaikka unesta on aikaa jo 10 vuotta! Suurin pelkoni silloin taisi olla menettää upouusi polkupyörä....:D

Toimitus
Toimitus

Tämä on tuttu! Aargh mikä kamala tunne, kun tajuaa, että ne saattaa irrota kaikki.

Suvi K.
Sisunainen

Sama täällä!

Pienenä mun vakipainajainen oli sellainen,  jossa meidän kakluunissa asui mörkö, joka puri ihmisiä terävillä hampailla ja näytti lähinnä isolta myyräältä. Unissa tyypillisesti meitä oli useita lapsia jotka pakotettiin istumaan kakluunin edessä, ja minä olin ainoa joka tajusi todellisen vaaran (ja olisi halunnut pois). Aina ennen mörön ilmestymistä asemakuulutusmainen miesääni ilmoitti "mörkö tulee".

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mun unissa ne ei putoa vaan hajoaa painajaisiksi. Äiti tiesi kertoa, että hampaiden tippuminen tietäisi rahaa, mut ei kyllä mun tilille mitään ekstraa ole tullut :( 

Shelley Draven

Kamalin, pitkäkestoisin ja toistuvin yöllinen painajaiseni on ollut yöllinen kuvitelma kolmoistodellisuudesta, jonka keskitodellisuus on töysi helvetti. Painajaisessani lähtökohta on ollut tuon kuvitellun todellisuuden vasen puoli, josta mukamas lähdin ja jossa kuolivat kaikki vain sen vuoksi, että itse lähdin sieltä pois. Keskitila oli tuossa pahassa unessa täysi helvetti, jossa kaikki tekivät itselleen pahaa ja mikäli jos lähtökohta"todellisuuteen" halusi päästä palaamaan takaisin tuli itseään satuttaa/antaa muiden satuttaa itsensä täydellisesti. Joka henkisesti tai fyysisesti.

Tuonne toiseen todellisuuteen ei enää koskaan kuitenkaan halunnut/saanut eikä voinut palata yksinkertaisesti jo siitä syystä, ettei sitä enää fyysisille ihmisille ollut enää olemassakaan. Siellä kun tapahtui se täydellinen maailmanloppu ja kadotus.

Tämä toistuva painajainen jatkui itselläni useamman yön ajan ja oli ilo herätä siitä ja huomata, että se kaikki oli ollut vain pelkkää pitkäkestoista pahaa unta.

 

Kommentoi