Päivän kysymys: Mikä on ollut viimeksi "parasta ikinä"?

Toimitus


"Parasta pitkään aikaan" ja "parasta ikinä". Ensimmäinen luonnehdinta on Emilian ja toinen MinnaM:n, ja molemmat puhuvat Cheekin viime viikonlopun stadionkeikoista.

Keikkoja on hehkutettu niin paljon, että tässä positiivisuuden tulvassa tulevat mieleen muutkin kesän huippuhetket. Siis #cheekendin, loppusuoralle kääntyvän (enimmäkseen) helteisen kesän ja yleisen parhauden nimissä haluamme tietää:

Mikä sinun elämässäsi on ollut viimeksi parasta ikinä?


Kuva: Kuplia by Emilia S.

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Leivoin eilen ekaa kertaa oikeesti hyvää gluteenitonta leipää.

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Totaalisen paskan aamun pelasti parhausihmiseltä postissa tullut etukäteissynttärilahja - Mokkamastereiden vaniljakahvia ja suklaata. ♥

Seregi
Sekaisin Seregistä

Oltiin eilen syömässä tässä ravintolassa. Hyvä ruoka parempi mieli, vai miten se meni? 

Tinni
Still Leben

Tämä resepti! Mies sanoi että "this blows my socks away!" haha :) 

Maria Hakkala

Kun pari viikkoa sitten pyysin kahta ystävää kaasoikseni, molemmat päätyivät vuodattamaan onnen kyyneleitä. Siinä tunsi itsensä aika pieneksi. <3

eviela
NOT A Wonderland

Kun tänään saatiin kirje, jossa meidän kerrottiin SAAVAN muutamia satasia rahaa! Hemmetti, joskus näinkin päin :D Voisi tulla useamminkin tällaisia kirjeitä, kiitos!

eviela
NOT A Wonderland

Kyseessä oli siis ihan oikea kirje eikä sekään raha "ilmaista" ole, mutta molemmat unohti jo kyseisen rahan jossain vaiheessa tulon, niin piristi kyllä kummasti :)

Toimitus
Toimitus

Toimitus osallistuu: Päätoimittaja-Jennin mielestä parasta ikinä on ollut viimeksi uunissa lohkoina kypsytetty butternut-kurpitsa. NAM nimittäin!

Kommentoi