Päivän kysymys: mikä on pahin kampaajatraumasi?

kampaaja.jpg

 

Laura de Lille -blogin Laura kävi kampaajalla – eikä mene ihan heti uudelleen.

”Syystä tai toisesta kampaaja ei kuunnellut sanaakaan ohjeistuksistani, ja leikkasi meikälle – tadaa – kaljun!

Puoli päätä sain pelastettua neuvottelemalla, kun pahin oli jo ohi. Hyvitykseksi mokastaan kampaaja tarjosi väriä. Niin että mitä?”

Tuttu tunne? Milloin sinä olet juossut kampaajalta itkien kotiin? Symppaamme Lauraa ja kysymme tänään:

Millainen on sinun pahin kampaajatraumasi?

Lauran jutun pääset lukemaan täältä.

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit (4)
  1. En ole järin tarkka hiusteni pituudesta, mutta värikatastrofit ovat asia erikseen.

    Kerran eräs kampaaja ilmoitti värjäävänsä hiusteni alasoan hieman tummemmalla värillä ja tekevänsä niiden päälliosaan raitoja ”kirkastamaan ilmettä”. Pesupaikalla kampaaja sanoi ”ohhoh”, muttei suostunut kertomaan mikä oli vikana vaan totuus paljastui peilin kautta: Lopputulos oli päältä purkaksi palanut harmaan ja valkoisen sekamelska ja alta tummanvioletti. Tässä vaiheessa kampaaja oli jo siinä määrin toipunut mokastaan että jaksoi sirkuttaa kuinka upealta väriyhdistelmä hänen mielestään näyttikään ja kuinka se varmasti haalistuisi parissa pesussa ihan sopivaksi. Maksoin kiltisti ihan normaalihinnan, koska pelkäsin muuten menettäväni malttini täydellisesti. Pari päivää myöhemmin kuoppasin epätoivoissani unelmani vaaleista hiuksista ja värjäsin koko pään tummaksi. Suututti järjettömästi, koska olin ennen tuota fiaskoa käynyt säännöllisesti vaalennuttamassa tukkaani takaisin kohti omaa väriä…

  2. Pahin moka pitkähiuksiselle on se, että leikataan liikaa. Kun pyytää, että voisiko latvoja lyhentää max 7 cm niin miksi aina lähtee vähintään 15 senttiä pois? Onko kampaajilla erillaiset mitta-asteikot kuin muilla ihmisillä? Luuleeko kampaaja että puhun tuumista kun sanon sanan ”sentti”? On mälsää kun ei saakaan leikkauksen jälkeen enää samanlaista lettikampausta väkerrettyä kuin aikaisemmin. Pitkissä hiuksissa on todellakin parasta juurikin kaikki lettinutturaväkerrykset, jotka ei lyhyillä tai puolipitkillä hiuksilla samanmoisesti onnistu.

    Toinen ärsytys on miksei otsista voi leikata niinkuin pyydän (joko todella pitkä sanallinen sepustus tai sitten kuva mukana) ja miksi otsis pitää yrittää leikata tasapitkäksi kun erikseen huomautan että toisella puolella on muuten pyörre, kannattaa jättää suosiolla se puoli vähän pidemmäksi… Ja sitten taas kuljen töyhtöhyyppänä seuraavan kuukauden.

    Luottokampaaja ollut taas yli vuoden hakusessa kun muuttamaan menin. Tuskaa on.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *