Päivän kysymys: Mikä on paras tv-sarjan tunnari?

Toimitus

Spotify on jo tovin tarjonnut suomalaiseen makuun kustomoituja soittolistoja. Kuitenkin vasta viime viikolla avautui todellinen kultasuoni, kun feediin ilmestyi Parhaat TV-sarjatunnarit -soittolista. Se lötytyy täältä.

Nimi ei ole liioittelua, sillä täältähän löytyy KAIKKI parhaat! X-filesin mystinen hurina, Salkkareiden Tunteisiiiiiiiiin-biisi, True Bloodin superseksikäs tunnari (I wanna do bad things with you)... No mutta, löytyykö sinun suosikkisi listalta, vai pitäisikö se lisätä sinne:

Mikä on mielestäsi paras tv-sarjan tunnaribiisi?

 

Kyselee: Julia, joka nosti eilen salilla rautaa ihan uudella tarmolla, kun ensin luureissa kuului Baywatch-tunnari, sitten MacGyverin seikkailubiisi

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

 

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Sori, toi en nyt toimikaan tuossa, mutta silti. Paras kaikista. Tai siis ainakin paras sillä tavalla että biisi ja alku sopii täydellisesti sarjaan. Oon katsonut koko sarjan, siis kaikki kaudet, kolme kertaa ja edelleen menee kylmät väreet kun kuulen tuon.

Toimitus
Toimitus

Ah, oikeassa olet!

Oranssinen

Helmiä lista pullollaan, mutta puuttui sieltä ainakin Kingdom Hospitalin "Worry about you" esittäjänään Ivy

 

Toimitus
Toimitus

Tätä kuuntelee todellakin ihan omaksi ilokseen.

twin peaks <3

koskettava, kaunis, erottuva

Toimitus
Toimitus

Se on nimenomaan erottuva. Jos se soi jossain, Twin Peaks -fiilis tulee välittömästi!

minna

Olin tulossa huutamaan True Bloodia, se tunnari on kuuuuma. Greyn anatomiassa ainkin alkupäänkausilla soinut biisi on kanssa kiva, kuuntelen sitä joskus ennen nukkumaanmenoa kun yritän rauhoittua.

Toimitus
Toimitus

Se on vaan niiiiiin seksikäs. 

Greyn anatomia -rauhoittumisvinkki on erinomainen!

Zufe (Ei varmistettu)

Silta.
Ihana biisi, tosin en ole koskaan edes googlettanut kuka ja mikä.

Toimitus
Toimitus

Todella tunnelmallinen biisi!

MadM (Ei varmistettu)

Voi, niitä on niin paljon! Ysäristä tuli heti mieleen Beverly Hills 90210 tunnari, siis se rokkaavampi toisesta kaudesta eteenpäin ollut tunnari. Muita sykähdyttäviä varmaan Didon here with me Roswellista... Buffyn tunnari....Housen tunnarina ollut Massive attackin Teardrop. Bel-Airin prinssin tunnarissa en pysy vieläkään mukana vaikka kuinka yritän.

Nina88 (Ei varmistettu)

Frendien tunnari on ihan paras!!

Kiti

En tiedä muistaako kukaan muu enää sellaista sarjaa kuin Everwood. Siinä oli riipivän kaunis tunnari!

iidaac (Ei varmistettu)

Muistan! Katsoin sitä nuorempana isäni kanssa ja tunnari muistuu edelleen mieleen.

Ihan lyhyesti

The Affairin tunnarina toimiva Fiona Applen Container on mieletön - harmi että sitä ei ole Spotifyssa eikä muutenkaan kai julkaistu varsinaisesti kappaleena.

ekkaramelli

Nämähän on jo mainittu, mutta Sillan ja Roswellin tunnarit ovat ainakin jääneet mieleen. Samoin Sinkkuelämän ja Frendien.

Uudemmasta tuotannosta ainakin Mad Men, House of Cards ja Orange is the new black -sarjojen tunnarit ovat mielestäni erittäin onnistuneita.

ekkaramelli

Sen verran vielä, että kävin kuuntelemassa tuota soittolistaa ja yllätyin siitä, kuinka vahvoja tunteita ja muistoja noista tunnareista herää, esim. Puhtaat valkeat lakanat -sarjan kohdalla. 

Jenniii
Pupulandia

Samaa mieltä muuten siitä, että House of Cardsin tunnari on todella onnistunut! Näistä uudemmista myös Game of Thronesin tunnusmusa on kiva. :)

Satumaah
Satumaailmassa

Liputan myös Game of Thronesin tunnarin puolesta, mutta HBO:n kaikissa sarjoissa taitaa olla aikasen toimivat tunnarit (se True Blood esimerkiksi).

Vierailija (Ei varmistettu)

Dallas ja Dynastia!

Massive Attackin Teardrop toimi hyvin Housen tunnarina! Myös Urheiluruudun tunnarina tutuksi tullut Leevi and the Leavingsin Tuhannen markan seteli on riemukas. 

amandaS
Nowear

Twin peaks ja se vanha hercule poirot tv-sarjan tunnari iskee aina! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tyhmä kysymys; Frendien tunnari, aina ja ikuisesti! &lt;3

Romika (Ei varmistettu)

Mustan Kyyn tunnari on kyllä semmonen mikä soi päässä vähintään seuraavat 24 tuntia jakson katsomisen jälkeen, mutta ei mitenkään huonossa mielessä, kun se vaan alkaa naurattaa. :D

Merenwen
Destination Maryland

Tiesi kyllä millon meillä katsottiin Salaisia Kansioita tai Teho-Osastoa kun musiikin volyymi lensi kattoon kun vanhemmat katsoi näitä sarjoja (ja itsekin kyllä Teho-Osastoa). Mahtavat tunnarit, etenkin Teho-Osastossa :)

Pumpuli
Pumpulielämää

Isosiskot katsoivat Beverly Hillsiä ja Melrose Placea. Juoksin sohvalle mukaan leikeistä, ainoastaan tunnari oli pakko nähdä ja kuulla! Tämä siis noin 5-vuotiaana. :D Myöhemmin jäin kyllä Melrose Placeen ihan koukkuun. 

ike (Ei varmistettu)

TIETYSTI Twin Peaks!

Kommentoi