Päivän kysymys: mikä on salainen paheesi?

Toimitus

Fitness Führerissä tehtiin tunnustus: FFFifi ostaa hömppälukemiseksi lehtiä, jotka ovat täynnä julkkisten laihdutusvinkkejä, bikinipeppuja ja jumppaniksejä. Hän kommentoi asiaa näin:

"Saatanasta siis mokomat julkaisut. Mutta jostain syystä pidän niitä kovin viihdyttävinä."

Ja eihän sitä käy kieltäminen. Kommenttiboksiin ilmestyi välittömästi muidenkin lilyläisten tunnustuksia julkkisjuorujen seuraamisesta, joten yksin FFFifi ei ole quilty pleasurensa kanssa. Siksi kysymmekin nyt:

Mikä on sinun salainen paheesi?

 

Kuva: AOP

Kommentit

iidami
Bambino

Taalla myos paheena roskajuorulehdet (erityisesti Grazia & Look, tosin olen aika vietavissa sen mukaan, minka kannessa on mehukkaimman oloiset jutut), ja niiden puutteessa kelpaa myos Iltiksen nettiversio viihdejuttuineen. 

Tuo Iltiksen nettilehti on niin raivostuttavan laaduton, mutta silti loydan itseni aina sita selailemasta.

heta margareta
Viinillä

Roskalehdet, kananuggetit ja minimozzarellat.

anni panni
Elämää Hesassa

Vauva.fi:n Aihe vapaa -foorumi. Ai että!

annakarin
Anna Karin

Ihan paras!

Manuu (Ei varmistettu)

Ostan aina protskupatukoita ison paketin että siitä riittää reissuun ja pitkiin koulupäiviin mutta pah mussutan niitä patukoita kotona joka päivä. Tuntuu että rahat menee hukkaan :D

Kanelibasilika

Red Bull.. ei tosin ehkä niin salainen edes, mutta kaverit jaksavat kyllä vinoilla, kun muuten olen kovin luomu ja vihreä, mutta enegriajuomat = keinotekoisin mahdollinen sokeriliemi maistuu ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

-Kaivan nenää (anteeksi se on oikeasti todella ällöä!)
-Nypin kainalokarvoja (mitä hittoo, en oikeesti tiedä mitä ihmettä tämä on)
-Kaikki MTV:n roskasarjat, Geordie Shore ja Friendzonet yms. Tai noh tämä ei ole niin salainen pahe, ihan avoimesti näistä puhun, mutta aina välillä hävettää että tulee katsottua sellaista roskaa.

Ai niin! Ja netflixin megakatselu. En oikeasti kehtaa tunnustaa kenellekään, että joskus saatan katsoa KOKO päivän vaan jotain turhaa sarjaa. Vaikka varmaan kaikki sitä joskus tekevät :D

cady
tuulta päin

Sipsit. Aina ja ikuisesti. 

Myös se etten välttämättä vastaa vapaapäivänä kenenkään viesteihin koska haluan olla yksin kotona ja omistautua esim. Netflixille. Tiedän että on normaalia kaivata aikaa vaan itselleen, mutta silti tuntuu syylliseltä ja paheelliselta sanoa tyypeille että "en mä pääse, haluun olla yksin."

What else is there?

Stalkkaan vaikka kuinka paljon tuttuja ja tuntemattomia ihmisiä facebookissa. :D utelias mikä utelias.

heta margareta
Viinillä

Joo tää on kans mun pahe! 

ameliaemilia

Syön yleensä mahdollisimman terveellisesti, mutta en voi vastustaa keksejä... Jos kaapissa on keksipaketti niin haen sieltä koko ajan ja sitten mussutan niitä syyllisenä... Mutta onnellisena. :D 

lumihiutaleinen (Ei varmistettu)

Salainen paheeni on kasvattaa kärpäsistä härkäsiä. Tosin jossakin vaiheessa nämä härkäset ilmiantavat itsensä ja sitten vähän nolottaa. Tosin myös helpottaa, kun tajuaa, että kärpäsiähän ne vain olivat.

lumihiutaleinen (Ei varmistettu)

Salainen paheeni on kasvattaa kärpäsistä härkäsiä. Tosin jossakin vaiheessa nämä härkäset ilmiantavat itsensä ja sitten vähän nolottaa. Tosin myös helpottaa, kun tajuaa, että kärpäsiähän ne vain olivat.

Kommentoi