Päivän kysymys: Mikä on treffailun kinkkisin vaihe?

Toimitus


Onko ok antaa toisen tarjota koko ilta treffeillä? Mitä voi sanoa, kun törmää kadulla tyyppiin, jonka kaikkiin viesteihin jätti vastaamatta kolmen tapaamisen jälkeen? Kuinka pitkän hiljaisuuden jälkeen on vielä korrektia ottaa yhteyttä ihmiseen, jonka kanssa on käynyt treffeillä?

Niin paljon kysymyksiä, joihin ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta! Pohdimme männäviikolla, miten iso osa deittailuun liittyvistä asioista kuuluu niin sanotulle harmaalle alueelle, eli joissa jokainen toimii pelkän perstuntumansa ohjaamana. Tästä pitäisi tehdä juttu Trendiin!

Siihen tarvitsemme apua. Meitä kiinnostaa erityisesti, mitkä ovat deittaillessa kinkkisimpiä tilanteita ja miksi. Se, kun tavataan ensimmäisen kerran selvinpäin, kaukana baarin armollisen himmeistä valoista? Vai tilanne, jossa pitäisi kaksien treffien jälkeen ilmaista kauniisti, että kolmas tapaaminen ei kiinnosta?

Siis kerro:

Mikä sinusta on deittailun kinkkisin vaihe?


Suosittelemme myös:

Hear Hear! -blogissa jaettiin hiljattain kauhutreffitarinoita.
Seksiä ensimmäisillä treffeillä - uhka vai mahdollisuus, No Sex and the Cityssä pohdittiin.
Ai mitä treffitekemistä? Sitä varten on internet, totesi Sanasta sanaan -Iiro.

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Etukäteen aina jännittää, miten hyvästit jätetään treffien päätteeksi. Aikooko se pussata? Haluanko minä pussata? Mitä jos se ei halua? Entä jos tulkitsen väärin ja luulen, että se aikoo pussata, mutta se olikin vaan halaamassa? Mitä sille sanotaan? Mitä se sanoo mulle? Mitä jos se ei sanokaan, että soitellaan tms.? Yleensä sitten kuitenkin itse tilanteessa hyvästienjättö menee melko luonnollisesti. Onneksi.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Sit jos mennään vähän pidemmälle, et hengaillaan jo yhdessä enemmän, niin milloin fart barrier rikotaan, eli milloin on ok alkaa röyhtäillä, piereskellä ja olla muutenkin ihan rennosti toisen seurassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Se välimaasto, kun yksittäisillä treffeillä käyminen ei ole vielä muutunut tapailuksi. Tämä vaihe on niin altista väärinkäsityksille ja semmoiselle ääh, nyt se sanoi noin, se on urpo, ei tästä mitään tule -säädölle. Siinä vaiheessa voi vielä dumpata toisen selittämättä asiaa mitenkään - tai tulla dumpatuksi. Jotenkin julmaa.

Emma

Vaikeinta treffeissä: niille pääseminen.

PSK
Insert Cool Phrase

Samaa mieltä!

marietta

Haha, totta! Ehkä pitäisi tsäänssien parantamiseksi alkaa pyydellä jokaista vähänkin varteenotettavan oloista tyyppiä treffeille. Olis meinaan pakko natsata ennen pitkää...

Mahdoton Nainen

Mulle kinkkisintä on se vaihe kun on jonkin aikaa deittailtu ja alkaisi olla (ainakin toisen osapuolen mielestä) aika käydä keskustelu 'ollaanks me vai eiks me olla'. Koska jossain vaiheessa ainakin itse haluaa tietää, että hengaako toi toinen tässä vain kevyesti vai kannattaako oikeasti haaveilla jonkinlaisesta tulevaisuudesta. Ja harvoin ihmisten tunteet kehittyvät samaan tahtiin, joten siinä joutuu pähkäilemään että jos otan tän nyt puheeksi niin onko liian aikaista ja toisen tunteet eivät voi rauhassa kehittyä kun se kokee painetta, mutta toisaalta jos en kysy niin hulluksihan sitä jossain vaiheessa omien arvailujensa kanssa tulee.

Sinänsä olen kokenut treffeille pääsynkin aina vaikeaksi, etenkin niiden tyyppien kanssa joista on itse tosi kiinnostunut :)

marietta

Hmm, totta. Tähän huoleen liittyy nykyään ehkä myös Facebookin ihmissuhdestatuksen vaihtaminen. Kerran olin ollut kahdesti treffeillä pojan kanssa ja se halusi alkaa seurustelemaan. Suostuin, mutten koskenut Facebook-statukseeni, ja se suuttui. Yllättäen emme ole enää yhdessä.

tilanteessa (Ei varmistettu)

Juurinkin se välimaasto ja Mahdottoman Naisenkin mainitsema pelko siitä, että pilaa jutun tenttaamalla toisen tunteita liian aikaisin, vaikka itse tulee hulluksi jutun tulevaisuuden epävarmuuden takia.

marietta

Ihania vinkkejä! Itse suosittelen ehdottomasti syksytreffeille Lintsin valokarevaaleja. Pimeässä, valaistussa huvipuistossa on jotain elokuvamaista, käsinkosketeltavaa treffitunnelmaa.

Tiikerililja

Voi kiitos! :) Hyvä vinkki tuokin, täytyy ehdottomasti käydä kokemassa! Melkein toivoisi syksyn jo tulevan ;)

rimami
Shopnonholic

Ainakin vaivaannuttavaa on se, jos ei oikein tiedä, että aikooko se mies tarjota juomat/ruoat. Naisena tietysti on otettu, jos mies tarjoaa, mutta jos tarjoilijan kysyessä "laitetaanko samasta" mies vastaakin siihen vähän empien "no juu..." (kun ei muutakaan kehtaa), niin itselle tulee tyhmä olo :D

Toisaalta ei halua nopeasti toitottaa että "erikseen, erikseen!!", joillekin miehille se tarjoaminen nimittäin tuntuu olevan kunnia-asia. 

Kommentoi