Päivän kysymys: Mikä yksittäinen asia pitäisi muuttaa, että tulisit onnellisemmaksi?

hinnalla.jpg

 

Eilen maikkarilta alkoi kiinnostava suomalainen sarja, Hinnalla millä hyvänsä. Se kertoo yhtiöstä, jolle voi ulkoistaa oman onnellisuutensa. Eilisen jakson perusteella sarja vaikuttaa lupaavalta, aiomme katsoa! Juoni rullasi nopeasti ja kepeästi eteenpäin. Sarjan idea on hauska ja freesi. Armi Toivanen näytteli jälleen armimaisen ilmeikkäästi, ja Pirjo Lonka kuuluu myös kestosuosikkeihimme.

 

Sarjaa katsoessa heräsi pohdinto: Jos tällainen Feel Good Inc. olisi oikeasti olemassa, eli lafka, joka tekee kaikkensa, jotta sinusta tulisi onnellisempi, niin mitä sen pitäisi muuttaa elämästäsi? Eilisessä jaksossa yritykseltä apua hakeva halusi pohjimmiltaan eroon häntä riivaavasta uskonnollisesta ryhmästä. Ehkä sinulla ei ole ihan näin erityislaatuista toivetta, tai sitten on! Jaa meille:

 

Mikä yksittäinen asia elämästäsi pitäisi muuttaa, että tulisit onnellisemmaksi?

 

Teksti: Julia, joka olisi taatusti onnellisempi, jos joku taikoisi satunnaiset unettomuusongelmat pois ikiajoiksi

Kuva: MTV3 kuvassa Pirjo Lonka, Armi Toivanen, Kai Vaine ja Alina Tomnikov

Hinnalla millä hyvänsä MTV3:lla maanantaisin klo 21

 

Kommentit (46)
  1. Huh, työ on kyllä täälläkin pinnalla. Lottovoitto tai vähän pienempikin pesämuna toki kelpaisi, se ois sitten adios! Mutta aika ihme, ettei useampi ole puhunut mitään rakkaudesta.

  2. Nopeammat junat jotka kulkevat useammin. Työmatkani ovelta ovelle on tällä hetkellä tunti ja 20 minuuttia ja välillä se on hyvin väsyttävää. Junamatka vie tästä reissusta tunnin ja 3 minuuttia. Pidän työstäni kovin paljon ja en haluaisi ainakaan vielä vaihtaa työpaikkaa ja lähemmäs ei voi muuttaa koska silloin tämän pienen perheen toisella osapuolella tulisi ihan järjetön työmatka. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *