Päivän kysymys: Millainen iskuyritys toimii?

Toimitus

"Edellisestä tunkeilijasta selvittyäni kömpi esiin uusi nilviäinen, joka työtovereittensa rohkaisemana astui eteeni rintojani tuijottaen ja avasi keskustelun kysymällä miltä tuntuu, kun ihmiset eivät puhuessaan katso minua silmiin. Totesin keskustelukumppanin olevan siinä tapauksessa pitkälti yhtä mielenkiintoista juttuseuraa kuin rintanikin ja jätin vastauksen merkitystä pohtivan pukumiehen niille sijoilleen."

A.Sinivaaran lauantai-ilta oli täynnä ei-toivottuja tarrautumisia takalistoon ja tökeröitä lauseita… Hän kirjoittaa Onnenpäivä-blogissaan, kuinka epätoivoisia iskuryityksiä koki yökerhossa, jossa hän tuntui edustava miehille lähinnä kolmea uloketta: rintoja ja takapuolta. Esineellistävää ja tylsää. Lue juttu täältä.

Minkälainen lähestyminen vastakkaisen sukupuolen osalta sen sijaan olisi toivottavaa? Kerro kokemuksiasi tai unelmiasi:

Minkälainen iskuyritys vetoaa sinuun?

Onnenpäiviä-blogin juttu ”Nyt miehet oikeesti” täällä.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Patas iskuyritys on silmiin katsominen! Ja se, että mies on huomannut minut ja tarkkaillut. Mutta EI tuijota rintojani.

Toimitus
Toimitus

Silmiin katsominen on kyllä ihan ehdoton!

Liv
Päiväuniaika

Huomaamaton ja LUONNOLLINEN. :D mää oon ainakin just niin luuseri, että vaivaannun ja ahdistun tilanteesta, jossa joku selkeästi näyttää olevansa kiinnostunut musta (siis ulkonäöstä, keskustelu on aina kiva, ja keskustellakseen olis toki hyvä kokea se keskustelukumppani ajatuksiltaan jotenkin kiinnostavaksi). Ihan hirveitä tilanteita jos/kun jengi tulee höpöttämään jostain kauniista silmistä tai hyvästä takalistosta. "Aha, kiitti?" 

Toimitus
Toimitus

Totta, säkenöivän kemian huomaa usein paremmin siitä, onko yhteistä puhuttavaa kuin siitä, että saa kokea olevansa "kaunista katsella".

CougarWoman
CougarWoman

Kai se vähän riippuu tilanteesta. Itse esimerkiksi olen aina "vihannut" silmää iskeviä miehiä lähes yhtä suurella paatoksella kun "tytötteleviä" miehiä - mutta niinpä vain aviomieheni bongasi minut juurikin silmää iskemällä. Kai sillä oli joku "ärsyttävät mainokset jää mieleen ja ostat tuotteen" - taktiikka menossa. 

Mutta täytyy muistaa, että jos ei nyt ihan sinne "kivat kannut ja mahtava peräsin" -tasolle mennä, mikä siis selkeästi on naista halventavaa eikä kukaan tosissaan (kai?!) tuolla taktiikalla yritäkään iskeä - se on vaan sitä miestenporukan alfailua ja joukossa tyhmyys tiivistyy - meininkiä, niin kynnys on aika monelle miehelle kova tulla ylipäätään juttelemaan naiselle. Että jos sieltä nyt joku tulee kysymään että "käytkö usein täällä" niin ei varmaan ihan sen takia tarvitse heti dissata. :) 

Vähän off-topickia, mutta jotenkin tuli muuten tuosta "tyttöjen" (argh) bilettämisestä vanha klassikko mieleen:

 

Toimitus
Toimitus

Ah, ihana klassikko! Kiitos kommentistasi ja hyvästä pohdinnasta.

Siry (Ei varmistettu)

Ite oon vähän tään tapaista miettinyt, silmiin katsominen voi parhaimmillaan olla tosi intensiivistä ja kuumottavaa (siis hyvällä tavalla), mut mitä sen jälkeen? Entä jos itseä jännittää lähestyä, eikä sen vuoksi toinenkaan voi tehdä mitään? Omalla luokallani on yks, jota tekis mieli lähestyä, mut en vaan jotenkin saa suutani jännitykseltäni auki :p. Ja sit tuntuu et jos mua ei jännitä, niin häviää se jännite mikä on tuntunut olevan ja se ei enää kiinnostakaan (!). Eli miten jutella jonkin sortin ihastukselle luokassa? Ilman että tulee nolanneeksi itsensä ja sanoneeksi jotain tyhmää (luokkalaisten katsellessa vieressä...), se suuri vaara on olemassa :p. Ja ettei fiilis totaalisesti lässähdä niin et molemmat huomaakin et siinä toisessa tainnutkaan olla mitään, kunhan kuvittelin. Vinkkejä kellään?

Toimitus
Toimitus

Kymmenien vuosien ihastuskokemuksella neuvoisimme juttelemaan rohkeasti ihan vaan arkisista asioista, ei ihastusta tarvitse heti ääneen sanoa varsinkaan arkisessa ympäristössä. Jos jännitettä ja ihastusta on, se kyllä säilyy (ja syvenee) tutustuessa! :) Tsemppiä!

Siry (Ei varmistettu)

Ah, kiitos paljon! Oon miettinyt lähes pääni puhki et mitä ihmettä voisin sanoa sille, kun tekis mieli jutella sen kanssa ihan jostain muusta kuin koulu tms. jutuista... Mut joo, asiaa kyllä helpottaa että ollaan samassa ryhmässä, joten sitä kautta olis helppoa jutella. Täytyy kai vaan uskaltaa ja toivoa et kiinnostus ei täysin lopahda, kiitos tsempistä :).

Nikolai (Ei varmistettu)

Täytyy kyllä myöntää etten koskaan ole yrittänyt "iskeä" ketään. Yleensä menee ihan vapaapudotuksella niin, että harrastusten tai yleensäkin vapaa-ajalla tutustuu ihmiseen jonka kanssa keskustelu sujuu ja on muutenkin sellainen pieni "kutkutus" ilmassa (tai mahassa). Ja se silmiin katsominen, aah. Jossain vaiheessa pitää vain uskaltaa kysyä treffeille tai viettämään aikaa yhdessä, mutta voi niitä unettomia öitä ennen sitä. :D

Paras iskuyritys on sellainen jota ei tunnista iskuyritykseksi. Läheksää jatkoille -tyyppinen ei innosta ainakaan mua. Hyvä perse -kommenteista nyt puhumattakaan. Tykkäisin jos joku tulis sanomaan vaikka, että Moi! Vaikutat nastalta tyypiltä/tanssit hauskasti/kiva hymy. Voisinko viedä sut joskus kahville? Mutta tälläistä ei kyllä kovin usein tapahdu. Miksiköhän ei. Hö.

Mahdollisimman aidot ja rennot, ihan vaan että mentäiskö jonnekki tekee jotain, siitä ei tule liian ahdistunut fiilis jos ei ole (vielä) kiinnostunut tyypistä ja jos on, toi tuntuu maailman siisteimmältä :) ei mitään erikoista siis tarvii. Muhun on tehonnut esimerkiksi "Mentäiskö kattoo jotain huonoa leffaa?" ja "Etsää lähtis mun kanssa kahville?" :D

Kanelibasilika

Olen huonoin kaikista sanomaan, kun en koskaan ymmärrä, jos joku tulee iskemään - ehkä siitä syystä nykyinen aviomieheni ihan suoraan ystävällisesti kertoi aikovansa iskeä minut, kun tapasimme ensimmäisen kerran :D (..johon minä kyllä, että sopiihan sitä yrittää, mutta yritykseksi jää.. no tuota ;)  Mutta luonnollisuuden puolesta liputan minäkin!

Mahdoton Nainen

Koska en löytänyt mitään fiksua yhteystietoa tekniseen tukeen, viestilinkit toimitukselle antoivat vain vikailmoituksen ja vieraskirjakaan ei ilmeisesti toimi jätän purnaukseni tähän...

Kirjoitin postauksen Liituraitahuppari-palstalle ja lisäsin kirjoitukseen kuvia. Muokkasin kuvien kokoa (pariinkin otteeseen) mutta ainakin luonnosta esikatsellessa kuvat ovat ihan yhtä isoja teki niille mitä vain. Missä vika ja mitä voin tehdä? En uskaltanut julkaista postausta testimielessäkään mikäli kuvat näkyvät siinä ihan yhtä isoina :( En tykkää.

tiiti
ite puin

Se kuvakoon muokkaus Lilyssä ei toimi. Kuvat pitää pienentää omalla koneella ennen lataamista, muuten tulee täysleveä vaikka miten Lilyn editorissa muokkaisi. Mää oon Liituraitahupparissa käyttänyt 800 pikseliä leveitä kuvia, jos tarviit vertailukohtaa.

Mahdoton Nainen

Hirmu kätevää! Mut kiitti vinkistä :)

Plop (Ei varmistettu)

Aiheeseen liittyen, itse olen nauranut tälle muutaman päivän: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RTuBf4BrIgE . En tiiä, toi on vähän siin rajoilla et kyllä vai ei. Ehkä tuollaisessa lähestymistavassa eniten vetoaisi, et tyyppi ei ole kännissä kuten suuri osa Suomessa iskuyrityksistä on... En nyt silti sano, että juuri suuteleminen olisi paras iskutapa (kuten ehkä videon vikan tytön ilmeestä voi lukea) :D Mut saman tyypin toisesta videosta voisi kyl oppia, et ei se numeron kysyminen ole niin vaikeaa kun vain on itsevarmalla asenteella liikkeellä: https://www.youtube.com/watch?v=1mRM1VwUiYA

ameliaemilia

Minä ja mieheni tutustuttiin netissä, mutta ekalla oikealla tapaamisella tykästyin hänen silmiinsä eli niiden avulla olisi varmaan mut valloittanut, vaikka oltaisiinkin tavattu jossain muualla. Veljeäni aion valistaa ja kertoa että toimivin tapa hurmata naisia on jonkun jo mainitsema tapa ihan vain kysyä  kahville tai leffaan yms. tutustumaan. Mukaan lisättynä hyvät ja kohteliaat käytöstavat! Olen vanhanaikainen treffailun suhteen... :D

Tyttönen (Ei varmistettu)

Intenssiivinen katse kertoo paljon, ja jos se saa perhoset lentelemään vatsassa, aloitusrepliikillä ei ole niin väliä. Hyvä on, jos mies osaa avata keskustelun jollain hauskalla, mutta ei kliseisellä tavalla. Huumori vetoaa minuun. Toisaalta täytyy myöntää, että mikäli tyyppi ei vetoa ulkonäöllisesti, on täysin sama, millä tavoin hän yrittää lähestyä. Niin surullista, mutta niin totta.

Kommentoi