Päivän kysymys: Millainen iskuyritys toimii?

austin-1.jpg

”Edellisestä tunkeilijasta selvittyäni kömpi esiin uusi nilviäinen, joka työtovereittensa rohkaisemana astui eteeni rintojani tuijottaen ja avasi keskustelun kysymällä miltä tuntuu, kun ihmiset eivät puhuessaan katso minua silmiin. Totesin keskustelukumppanin olevan siinä tapauksessa pitkälti yhtä mielenkiintoista juttuseuraa kuin rintanikin ja jätin vastauksen merkitystä pohtivan pukumiehen niille sijoilleen.”

A.Sinivaaran lauantai-ilta oli täynnä ei-toivottuja tarrautumisia takalistoon ja tökeröitä lauseita… Hän kirjoittaa Onnenpäivä-blogissaan, kuinka epätoivoisia iskuryityksiä koki yökerhossa, jossa hän tuntui edustava miehille lähinnä kolmea uloketta: rintoja ja takapuolta. Esineellistävää ja tylsää. Lue juttu täältä.

Minkälainen lähestyminen vastakkaisen sukupuolen osalta sen sijaan olisi toivottavaa? Kerro kokemuksiasi tai unelmiasi:

Minkälainen iskuyritys vetoaa sinuun?

Onnenpäiviä-blogin juttu ”Nyt miehet oikeesti” täällä.

 

Kommentit (19)
  1. Intenssiivinen katse kertoo paljon, ja jos se saa perhoset lentelemään vatsassa, aloitusrepliikillä ei ole niin väliä. Hyvä on, jos mies osaa avata keskustelun jollain hauskalla, mutta ei kliseisellä tavalla. Huumori vetoaa minuun. Toisaalta täytyy myöntää, että mikäli tyyppi ei vetoa ulkonäöllisesti, on täysin sama, millä tavoin hän yrittää lähestyä. Niin surullista, mutta niin totta.

  2. ameliaemilia
    6.9.2013, 07:23

    Minä ja mieheni tutustuttiin netissä, mutta ekalla oikealla tapaamisella tykästyin hänen silmiinsä eli niiden avulla olisi varmaan mut valloittanut, vaikka oltaisiinkin tavattu jossain muualla. Veljeäni aion valistaa ja kertoa että toimivin tapa hurmata naisia on jonkun jo mainitsema tapa ihan vain kysyä  kahville tai leffaan yms. tutustumaan. Mukaan lisättynä hyvät ja kohteliaat käytöstavat! Olen vanhanaikainen treffailun suhteen… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *