Päivän kysymys: Millainen olet rakastuneena?

Toimitus

"Se tapahtuu salakavalasti ja ikään kuin ei tapahtuisikaan. Yhtäkkiä huomaat olevasi keskellä rakkauden hurjaa messua tai suviseuroja, ja ulospääsysi on blokattu kallioiden kokoisin järjestysmiehin."

 

Tapaa minut aamulla -blogin Madd3 on huomannut liittyneensä "niiden huippuällöttävien ja sekopäisten ihmisten joukkoon nimeltä vastarakastuneet alkuhuumassaan".

Tässä tapauksessa rakastumisesta kielivät muunmuassa seuraavat seikat:

  • Spotifysta kuunnellaan Samuli Edelmannin Sitä viimeistä ja Popedan kappaletta Vaisto vaatii toimimaan. Mitä siirappisempi, sen parempi.
  • Kuulumset kerrotaan me- eikä minä-muodossa.
  • Afrikan tähden pelaaminen iltaisin on yhtäkkiä mahtavaa ajanvietettä.

​Lue Madd3n koko juttu täältä ja kerro meille,

millainen sinä olet rakastuneena tai ihastuneena?

 

Kuva: Kelly Osbourne ja kokkipoikaystävä Matthew Mosshart söpöstelivät veneretkellä Sydneyssä. 
Kuva Splash News / AOP

Kommentit

J

Lainaan Herra Ylpön haastattelua: "Ihastuneena olen fanaattinen, lähes stalkkeri. Mutta olen kaikkien muidenkin asioiden suhteen yhtä malttamaton." Pretty much sums it up! 

Eleanora (Ei varmistettu)

Hiljainen ja itsekseen hymyilevä. Haluan pitää rakastumisen ja sen kohteen itselläni, enkä vielä huudella koko maailmalle.

jermia
Itärajapakolainen

Jatkuvasti hymyilevä, kännykkää vilkuileva, valmis viettämään kaiken aikani toisen kanssa. :)

boora

Tällä hetkellä hymyilyttää koko ajan, maailma tuntuu hymyilevän mulle, kaikki on ihanaa ja vaan smoothisti rullaa eteenpäin. Oon siis rakastunut ja just niin lälly ja puhun mielellään vaan mun poikaystävästä. Taidan olla vähän hullu. Mutta miltä muulta voisi tuntua, kun juuri eilen on ensimmäistä kertaa kuullut ne sanat toisen suusta !

drrrrr (Ei varmistettu)

Hykertelevä, hymyilevä, optimistinen, rento! Oon myös valmis ajamaan vaikka kuuhun, että saan viettää mahdollisimman paljon aikaa sen tietyn ihanan tyypin kanssa, oon siis tosi uhrautuva.

Ja joka jutusta tulee vaan SE TIETTY mieleen niin sitten tulee ehkä puhuttuakin ja kerrottua kaikissa tilanteissa esimerkkejä jotka jotenkin liittyvät tuohon ah niin ihmeelliseen rakkauden kohteeseen.

What else is there?

Minä en ole ollut rakastunut koska en ole ollut parisuhteessa mutta muuten kyllä niin ihastunut kuin ikinä mahdollista. Unohdan syödä, kävelen päin seiniä ja näytän todennäköisesti snoop doggilta, vähän aineissa olevalta siis. :D

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ällötän itseäni

Kommentoi