Päivän kysymys: Millaiset asiat tylsistyttävät töissäsi?

Toimitus

 

 

Kun puhutaan työpaikan ongelmista, burnout on usein monien huulilla: uuvutaan työtaakan alle. Mutta entäpä jos töissä onkin pitkästyttävää? Tuijotat ruutua, selailet Facebookia ja katsot kelloa: koska työpäivä loppuu? Saattaa tuntua jopa häpeälliseltä myöntää, mutta joskus töissä ennemminkin tylsistyy kuin uupuu.

Ilmiön nimi on boreout. Kerromme siitä ja boreoutista paranemisesta toukokuun Trendi-lehdessä. Mutta kysytäänpä ensin täällä:

 

Millaiset asiat tylsistyttävät sinua töissä?

 

 

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Kokoukset. Kokoukset. Ne loputtomat kokoukset. 

Asioiden odottaminen. Jos oma työsi viivästyy asian takia, johon et voi itse vaikuttaa.

Silloin kyllä tekisi mieli tehdä kaikki itse, vaikka tiimityö onkin paras työskentelymuoto. :)

iidami
Bambino

No nyt tuli hyvään saumaan tämä kysymys.

Maanantaina kontolleni lankesi käydä läpi 2800+ laskua, joissa on virheitä tai asiakkaat muusta syystä ovat hylänneet ne.

..joten maanantaista saakka olen vaan käynyt läpi ja korjannut laskuja SAPissa, ja tää on niin tylsää puuhaa että tekisi melkein mieli vetää ranteet auki. Enää n. 2500 jäljellä...........

Toisaalta, toisessa duunissa (baari) tylsää on, jos ei ole asiakkaita eikä siten mitään tekemistä! Hiljaisina päivinä kun kaikki siivous- ym. extrahommatkin on jo tehty, on tosi tylsää vaan notkua ja odotella ajan kulua.

JenniM (Ei varmistettu)

Turhat palaverit, joissa ei itsellä ole juurikaan vaikutusta tai jotka eivät etene.

Suvi K.
Sisunainen

Jos työaika ja työmäärä ei kohtaa. Elikäs just se että ei ole mitään järkevää tekemistä, mutta pitää kökkiä työpaikalla näytellä tekevänsä töitä kunnes kello on pykälässä. Musta se tuntuu tietyllä tapaa vapaudenriistolta.

Mandariini884 (Ei varmistettu)

Ärsyttävän työpäivän jälkeen avaudun:

- huonot etenemismahdollisuudet
- tunne siitä, ettei kukaan oikeasti ole kiinnostunut siitä, mitä olen saanut aikaan (esim. pomolla on aina liian kiire auttaa minua, vaikka tehtävät ovat siinä vaiheessa, että tarvitsisin häntä niiden edistämiseen)
- pätkätyöt, aina pätkän lopussa ennen uutta sopparia on sellainen olo, ettei työpaikan projektit ja tulevaisuuden suunnitelmat kiinnosta tippaakaan
- ylemmältä taholta tuleva stressaantunut pilkunviilaus ja nillitys asioista, joihin en itse voi vaikuttaa kauheasti

Enimmäkseen ihan tykkään töistäni, mutta joskus kyllä tulee näitä päiviä, kun odottaa kesälomaa... vauvan saamista, jotta saisi vuoden vapaan... eläkettä...

Jyyli
Spice 'n' Shine

Luovuuden tyrehdyttäminen.

Olen myyjänä ketjussa, jolloin kaikki ohjeet tulevat ylhäältä. Myyjänä tekee kuin käsketään ja kopio esillepanot valmiista kuvista. Tylsää!

Tylsistyn töissä, koska olen idearikas, luova ja energinen. Koen, että lahjani menevät hukkaan, enkä opi enää uutta tai etene.

Onneksi päätin lopettaa valittamisen ja tein asioille jotain - niin paljon kuin työstäni toisaalta pidänkin, loppuu työsopimukseni kesän jälkeen ja olen hakenut korkeakouluun :)

Kommentoi