Päivän kysymys: Millaiset asiat tylsistyttävät töissäsi?

 

bore.png

 

Kun puhutaan työpaikan ongelmista, burnout on usein monien huulilla: uuvutaan työtaakan alle. Mutta entäpä jos töissä onkin pitkästyttävää? Tuijotat ruutua, selailet Facebookia ja katsot kelloa: koska työpäivä loppuu? Saattaa tuntua jopa häpeälliseltä myöntää, mutta joskus töissä ennemminkin tylsistyy kuin uupuu.

Ilmiön nimi on boreout. Kerromme siitä ja boreoutista paranemisesta toukokuun Trendi-lehdessä. Mutta kysytäänpä ensin täällä:

 

kysymys_sininen_1_5.png

Millaiset asiat tylsistyttävät sinua töissä?

 

 

 

Kommentit (7)
 1. Luovuuden tyrehdyttäminen.

  Olen myyjänä ketjussa, jolloin kaikki ohjeet tulevat ylhäältä. Myyjänä tekee kuin käsketään ja kopio esillepanot valmiista kuvista. Tylsää!

  Tylsistyn töissä, koska olen idearikas, luova ja energinen. Koen, että lahjani menevät hukkaan, enkä opi enää uutta tai etene.

  Onneksi päätin lopettaa valittamisen ja tein asioille jotain – niin paljon kuin työstäni toisaalta pidänkin, loppuu työsopimukseni kesän jälkeen ja olen hakenut korkeakouluun 🙂

 2. Mandariini884
  15.5.2015, 17:06

  Ärsyttävän työpäivän jälkeen avaudun:

  – huonot etenemismahdollisuudet
  – tunne siitä, ettei kukaan oikeasti ole kiinnostunut siitä, mitä olen saanut aikaan (esim. pomolla on aina liian kiire auttaa minua, vaikka tehtävät ovat siinä vaiheessa, että tarvitsisin häntä niiden edistämiseen)
  – pätkätyöt, aina pätkän lopussa ennen uutta sopparia on sellainen olo, ettei työpaikan projektit ja tulevaisuuden suunnitelmat kiinnosta tippaakaan
  – ylemmältä taholta tuleva stressaantunut pilkunviilaus ja nillitys asioista, joihin en itse voi vaikuttaa kauheasti

  Enimmäkseen ihan tykkään töistäni, mutta joskus kyllä tulee näitä päiviä, kun odottaa kesälomaa… vauvan saamista, jotta saisi vuoden vapaan… eläkettä…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *