Päivän kysymys: Milloin julkkis on inspiroinut sinut tekemään jotakin?

Toimitus

 

He ovat kauniita, he ovat rohkeita. Seuraamme mielenkiinnolla itseämme inspiroivien julkkisten liikkeitä, ja teemme parhaamme mukaan perässä, oli kyse sitten tyylistä tai harrastuksista.

Aika kypsä äidiksi -blogin Katie harmittelee, että Cambridgen herttuatar Catherine ennätti raskaaksi ennen häntä. Katie kun oli suunnittellut, että hän ja britti-Katie olisivat voineet voineet odottaa toista lasta yhdessä:

"No niin, se toinen Katie päihitti meidät. Vaikka miten oltiin sovittu, että odotettaisiin toisetkin lapset yhdessä, se bitch etuili jonossa ja näyttää nyt pitkää nenää meille hidastelijoille."

 

Milloin julkkis on inspiroinut sinut tekemään jotakin?

 

Teksti: Hanna, joka leikkautti itselleen poikatukan Emma Watsonin innoittamana, kun tähti luopui vuonna 2010 pitkistä kutreistaan.

Kuva: All Over Press

 

 

Kommentit

Seregi
Sekaisin Seregistä

Minä elän omaa elämääni ja julkimot omaansa.

CougarWoman
CougarWoman

Itseasiassa, Gordon Ramsay <3 <3 <3 oli suurin syy siihen, että tästä ex-einesämmästä kuoriutui oikea keittiöprinsessa :) Kun siis sen "juontamia" ruuanlaitto-ohjelmia aloin ensin seurata, ja siitä se kipinä äityi roihuksi. 

FFFifi
Fitness Führer

:D Mä oon aatellu, että kyllä mäkin pystyn sen Ironmanin joskus vetämään kun kerran Gordonkin pystyi :D

CougarWoman
CougarWoman

Good old Gordon, inspiroi niin monia ;)

Annemaris

Haha, nauroin tälle ihan ääneen :D Gordon Ramsay on nimittäin viiminen ihminen joka sais mut innostuu ruuanlaitosta ku vaan kuvittelisin kuinka se arvostelis mua koko ajan kun laitan ruokaa!

CougarWoman
CougarWoman

Ei se arvostele jos olet tarpeeksi hyvä :P Haastetta elämään!!

Mä ostin aina ennen vaatteita koska joku julkkis näytti hyvältä niissä ja sitten kaappini oli täynnä vaatteita joita ei oikeastaan voinut pitää :D Onneksi ikä on tuonut viisautta myös kuluttamiseen ja ostan vaan vaatteita joissa näytän itse hyvältä. Se että jonkun päällä verkkosukkahousut näyttää tosi hyvältä ei tarkoita sitä että ne sopisi minulle. Ja kun esikuvat olivat teininä luokkaa Madonna niin voitte vaan kuvitella kuinka  käyttökelvottomia vaatteita omistin.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Haha, kiitos nostosta! 

Ei me sentään toista lasta toivota sen takia, kun William ja Katekin odottaa, jos joku nyt niin hepsankeikaksi kuvittelee... ;)

Tukkamalleja mäkin olen julkkiksilta kopsannut, mut toivottavasti se on siinä.

Kommentoi