Päivän kysymys: Milloin pyysit jonkun puhelinnumeroa – ja kuinka kävi?

luurit.jpg

Toinen jalka maassa -blogin Weetzie pohtii puhelinnumeron pyytämistä. Kuinka helposti annat numerosi tuntemattomalle – entä uskallatko itse sitä pyytää?

Weetzien tapauksessa puhelinnumeroiden vaihdossa ei tällä kertaa ollut onnellinen loppu, mutta toimituksen uteliaisuus heräsi aiheen suhteen.

Kerro,

miten ja milloin viimeksi pyysit jonkun kiinnostavan tyypin puhelinnumeroa?

 

Kuinka jutussa kävi? 

Vai oletko se tyyppi, joka vielä vuosien päästä harmittelee, kun et silloin kerran uskaltanut kysyä?

Kuvat Wikipedia 

Kommentit (5)
  1. Minä en ole ikinä pyytänyt kenenkään puhelinnumeroa. Ja se taitaa olla aika omituista? Ja koska en ole ikänä sellaista tehnyt, en yksinkertaisesti älyä missä tilanteissa sitä tulee kysyä. Olen muuttanut jonkin aikaa sitten uuteen ja vieraaseen kaupunkiin vailla mitään paikallisia kontakteja. Nyt olen pari kertaa sattumalta tavannut erään hauskan ihmisen, joka voisi hyvinkin olla ystävä-ainesta. En ole edes ajatellut pyytää numeroa, toivon vaan että törmäillään jatkossakin. Olen sattumaan luottava ihminen, näemmä.

    Muistan hämärästi nuorempana antaneeni puhelinnumeroni parille tyypille. Todistettavasti ainakin toinen soitti, ehkä vastasinkin. Viisi vuotta yhteiseloa takana, joista puolet avioliitossa.

  2. Tarinani ei kuulu kyllä tähän keskusteluun, mutta se kääntyi kuitenkin kuulumaan.

    Kysyin uuden opiskelijaystäväni puhelinnumeroa, koska hän on juuri muuttanut vieraaseen kaupunkiin, jonka itse nyt jotenkin tunnen. Kuin vitsinä, tämä nainen käänsi kysymyksen minua vastaan ja kysyi, että ”mitäs tehdään tänään?”. Tajusin, että olin ehkä tiedostamattaan kysynyt puhelinnumeroa tavalla, joka saattoi ollakin jotain muuta. Onneksi kaikki päättyi hyvin, nauroimme ja hän totesi tuottavansa pettymyksen minulle (eli hän preferoi miehiä). Sanoin vain, että olen sitten mustasukkainen kun esittelet poikakaverisi. Siitä asti olemme olleet varsin hyvä taistelupari.  🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *