Päivän kysymys: Milloin viimeksi muistit ystävää kortilla?

kortti_0.jpg

Joulukortit menivät, ystävänpäivä on vasta tuloillaan. Jos juhlapyhiä ei lasketa, muistatko, milloin postiluukustasi on viimeksi tipahtanut jotakin muuta kuin laskuja?

Missä olet Laura? -blogin Laura sai postissa kortin tuntemattomalta lähettäjältä. Mysteeristä huolimatta ele ilahdutti Lauraa arjen keskellä.

Tästä inspiroituneena haluammekin täällä toimituksessa kuulla, koska lilyläiset ovat viimeksi muistaneet ystäviään ja rakkaitaan kortein tai kirjein.

Haastamme kertomaan erityisesti Pa Lazia -blogin Indiehin, joka on lähdössä vuodeksi vapaaehtoistöihin Boliviaan, My India -blogin Sannen, joka aikoo viettää suurimman osan tästä vuodesta Intiassa ja The Cashmere Hourin Marian, joka on muuttamassa Pariisiin.

Kuva: Missä olet Laura?

 

Kommentit (3)
  1. Sanne Välinen
    13.1.2015, 20:07

    Kiitos kysymästä Trendin toimitus. 🙂 Mä päätin itseasiassa viime joulukuussa olla kunnonkansalainen ja askarrella läjän joulukortteja! Yleisesti ottaen mä olen tosi huono kortti-ihminen, mutta sillon päätin, että mun läheiset ansaitsee kauniin joulukortin multa. Yksi kortti täytyi tietysti tehdä englanniksi, ja lähettää se ison paketin kera Intiaan! 😉 Paketissa oli suklaata, sisuja, piparkakkuja, servettejä ja se joulukortti. Ja voitteko uskoa, siinä kesti kuukauden, että se paketti saapui eilen perille Intiaan !

    Kirjotan kortteja myös joka kerta, jos käyn jossain lomalla, mutta välillä ne jää lähettämättä ja lopulta ne päätyvät matkalaukussa Suomeen. 🙂

  2. Suhtaudun postikortteihin lähes maanisesti – sekä korttien hamstraamiseen että lähettämiseen. Ostan ihania kortteja lisää aina kun tulee vastaan ja kuljetan alati paisuvaa kokoelmaa mukana aina matkoilla (erittäin järkevää täytettä rinkalle) ja poimin kokoelmasta lähetettävät kortit. Hullua, mutta minkäs teet. On läheisiä joille lähetän kortin jokaiselta matkalta (vaikka matka olisikin vain Porvooseen) ja sellaisia, joille kirjoitan kortteihin pitkiä matkakertomuksia. 

    Kokeilin Postcrossingia, mutta kivempaa on lähettää kortteja tutuille ihmisille, vaikkeivat ne lähettäisikään ikinä kortteja takaisin. Parasta on kysyä kilometrin päässä asuvaa ystävää kahville postikortilla. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *