Päivän kysymys: milloin viimeksi sait postikortin?

Toimitus

"Ajatelkaas, vain yksi pieni pahvinpala, kepeästi ja nopeasti, hetken mielijohteesta kirjoitettuna, ja voi sentään, mikä ilo ja piristys."

Lilou's Crush

"Sitä mä vaan että meille tuli postikortti Cubasta! Ihanaa saada postikortti, se kun on niin harvinaista nykyään!"

A&A at HoMe

"Lyhyet terveiset. Tieto, että kortin lähettäjä ajattelee sinua. Ehdottomasti elämän kauniita asioita."

Elämän kauniita asioita

 

Milloin ja mistä sinä olet viimeksi saanut postikortin?

 

Kuvat blogeista

Kommentit

Mimimii (Ei varmistettu)

Ei tästä ole montaa päivää, sain Postcrossing kortin Brasiliasta :)
Kannattaa tutustua http://www.postcrossing.com/ jos postikorttien lähettäminen ja vastaanottaminen kuulostaa kivalta!

Mikaella (Ei varmistettu)

Minäkin harrastan Postcrossingia ja suosittelen sitä muillekin. On mukavaa lähettää kortteja eri puolille maailmaa ja saada kortteja kaikkialta

Oranssinen

Postcrossaaja täälläkin :)

Olen tosin aina tykännyt lähettää oikeita postikortteja joten kun tämän "harrastuksen" löysin, niin olin ihan onnessani.
Sekä ystäville että PC:ssä nautin suunnattomasti kun selaan kortteja ja yritän valita juuri sitä "oikeaa" yksilöä kohdehenkilölle. Yhtä hauskaa on myös vastaanottaa kortti, josta jo kuvasta näkee, että sitä valittaessa on mietitty juuri minua!

KaHeVi
Life Time Story

Onnekseni minun tuttavapiirissäni on vielä ihan suht normalia lähettää kortteja. Itse lähetän paljon ja säännöllisesti ja myös saan sieltä täältä ihan mukavasti. Viimeksi sain noin pari viikkoa sitten ystäviltä ulkomailta

Itsekin harrastin aikoinaan muuten tuota postcrossingia ja oli aivan mielettömän ihanaa saada kuulumisia ja kulttuuria ympäri maailmaa. Jopa selllaisista maista joita ei tiennyt olevankaan :)

Itse olen kirjoittanut kortti-asiaa ainakin täällä ja täällä ja täällä =)
 

saimah
Mintulle mies 2014

Taisi olla pääsiäisena, äiti ja isä lähettivät. Ja rakas mummini. Reuma on syönyt mummin kädet melkein toimintakyvyttömiksi, mutta aina häneltä tulee pääsiäis- nimipäivä -ja joulukortti. Ne ovat aarteita.

Keväällä, myöhäisen ystävänpäivän toivotuksen. Kortti on niin hieno rantajellonakortti, että sellaisen voi saada vain parhaalta ystävältä :) Piristi kummasti!

http://www.lily.fi/blogit/kaislarannalla/eteisen-seinalla-osa-2

discopallo (Ei varmistettu)

Mun iskällä on hauska tapa lähetellä postikortteja tosi usein, joten viimeisimmästä taitaa olla vain muutama päivä aikaa :) Iskä lähettelee kortteja ihan kaikkialta (työmatkoilta viereiseen kaupunkiin, isovanhempien luota, kotoa muuten vaan...) ja välillä niissä ei lue muuta kuin "Terveiset paikasta x" :) Kortteja on kuitenkin tosi mukava saada vaikka välillä tuleekin huono mieli, kun itse lähetän hädin tuskin syntymäpäivänä hänelle kortin takaisin.

iidami
Bambino

Mummilta ja vaarilta tuli pääsiäiskortti, ja pari synttärikorttiakin tipahti postiluukusta vapun tienoilla :)

Parin kaverin kesken lähetellään hölmöjä kortteja aina kun sopiva tulee vastaan. Minusta se on kivaa, varsinkin kun ne on sellaisia ihan-muuten-vaan -juttuja.

Vauvakuumemittari

Synttärikortteja tipahteli postilaatikosta huhtikuussa ja sitä aikaisemmin kihlajaiskortteja. Itse lähettelen kaikista reissuista kortteja ainakin läheisimmille, joskus ihan koko ystäväporukallekin. Mutta pitkään aikaan hämmästyttävintä oli viime elokuussa saada kortti pikkuveljeltä Sloveniasta. Etenkin, kun en tiennyt veljen olevan reissussa ja toiseksi, en ole ikinä saanut veljeltä mitään postia! Alkoi sanoilla "hajotkaa pakkaseen" <3.

kompotti (Ei varmistettu)

Postcrossing-harrastuksen takia postilaatikosta tupsahtelee niitä harva se päivä :) Mutta viimeisin kortti oli ystäväpariskunnalta Tanskasta! Ja korttiin oli vieläpä taiteiltu runo juuri mua aatellen &lt;3

isopahahukka

Viimeksi taisin saada ystävänpäivänä vanhemmilta. Vai olikohan lähettäjäksi merkitty heidän kissansa?

Neljä vuotta sitten harrastin postcrossingia, jossa itse koin hauskimmaksi lähettää muille kortteja kuin itse saada niitä. Oli niin ihana saada joiltain innostuneita ja ilahtuneita kommentteja ja kuinka he vaihtoivat ajatuksiaan, joita joko kirjoittamastani tekstistä tai itse kortista tuli mieleen. :)

Sanph
Sanph

Lähiaikoina olen saanut mukavan paljon kortteja, lähinnä valmistumisen myötä, joten niitä osasin odotellakin. Suurimman hymyn toi kuitenkin eilen saamani postikortti. Sain odottamatta kortin Italiasta, kaveriltani, joka on reilaamassa nyt Euroopassa. Suuntaamme syksyllä yhdessä Italiaan, joten oli jotenkin supermakeeta saada kortti tulevasta kohteesta ja tulevalta matkakaverilta :)

Laura T.
M O L

Sain nimettömän kortin muutama viikko sitten. Ihan parasta.

 

http://www.lily.fi/blogit/missa-olet-laura/lahettaja-tuntematon

 

Laura

 

 

Kommentoi