Päivän kysymys: Minä viikonpäivänä et juo alkoholia? (+viinisuositus)

Toimitus

 

Maan mainio Viinillä-blogin heta margareta suosittelee jälleen hyvää viiniä, Suaoe Vingo Verde 2013 -putelia, joka sopii niin kutsutuksi päiväviiniksi.

”Raikkaan viinin dokabiliteetti on erinomainen, joten jos olet välillä vähän vaikeana kuivien valkkareiden kanssa, sanoisin, että Suapea voi ostaa huoletta.”

No, nyt tekee mieli kipaista heti Alkoon ja rientää maistelemaan tätä vihreää viiniä merenrantaan tai jollekin aurinkoiselle nurmelle!

Kuitenkin pieni omantunnon pistos jäytää mieltä. Saako kesällä juoda alkoholia töiden jälkeen milloin vain? Vai pitäisikö tässä olla jokin sääntö?

Kerro meille:

Minä viikonpäivänä et yleensä juo alkoholia ja miksi?

 

Teksti: Julia, joka on sitä mieltä, että lasillisen nauttiminen on syntiä maanantaina, ok tiistaina ja jo suotavaa keskiviikkona

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Fiilaamme! Jotenkin sitä tekee kieltämättä mieli aloittaa viikko "puhtaalta pöydältä" ilman alkoholia. 

Kesällä töiden jälkeen on niin helppo mennä terassille, mutta talvella ei (onneksi) tule käytyä after-workeilla niin usein.

Positiivista

Yleensä jos "ratkean" juomaan, niin se on perjantaina (tai joskus harvoin lauantaina). Käytän alkoholia niin vähän, että pari lasillistakin aiheuttaa seuraavaksi päiväksi nihkeän olon ja jos ottaa yhtään enempää, menee reisille myös sitäkin seuraava päivä. Kuvitelmaa ehkä, mutta otan varman päälle :D

CougarWoman
CougarWoman

Minä juon huoletta silloin kun huvittaa, eli mitään tabupäiviä ei ole. :D Mutta tietenkään nyt ei puhuta pulloista, vaan laseista (no okei, viikonloppuisin ehkä pulloista).

Varsinkin kesällä kun tulee keskellä viikkoakin grillattua paljon ja muutekin syötyä ulkona (siis pihalla, ei ravintolassa), niin olisipa sääli jos sitä kylmää valkkaria ei saisi siemailla grilliherkkujen palanpainikkeeksi vain, koska on joku tietty päivä viikosta...

eppunen

Olen niin järkyttävän typerä kännissä ja omistan niin huonon viinapään että en voi juoda sivistyneesti, joten en juo minään päivänä viikosta. Kuunvaihteessa tuli täyteen vuosi siitä, kun krapulassa päätin jälleen kerran ettei enää ikinä (juotuani ensimmäisen kerran yli vuoteen) ja olen vieläkin sitä mieltä että meikäläiselle todellakin parempi näin.

viivvi (Ei varmistettu)

kesällä viikonpäivällä ei välttämättä ole niin väliä, mutta pyrin olemaan juomatta aina arkipäivinä, lomallakin, sillä silloin on harrastuksia ja muuta "parempaa" tekemistä. Viikonloppuna voi joskus relata, mutta en nauti alkoholia kuin korkeintaan kerran kuussa.

Nata - White Trash Disease

Minä tahansa viikonpäivänä voi juoda yhden tai pari! Joskus tulee tissuteltua ma-to ja viikonloppu kuivin suin, joskus päinvastoin. Tänään join lasin viiniä ja bissen. Tiistai. Ihan ok.

Nata - White Trash Disease

Ja siis hyvän ruuan kanssa veden juominen on melkein rikos. Joten parempi ehkä kysyä minä viikonpäivinä on ok syödä vähä sinne päin ja milloin kannattaa vähän panostaa.

iidami
Bambino

Ei ole päivästä kiinni, vaan juon silloin kun mieli tekee. Eikä se suinkaan tarkoita sitä, että pitää vetää kännit. Olen kuitenkin aika nipo siitä, että ihan joka päivä ei tissutella edes sen yhden vertaa.

Tänään join lämpimän, aurinkoisen illan kunniaksi yhden tsiiderin puistossa auringonlaskusta ja hyvästä seurasta nauttien.

luhiutaleinen (Ei varmistettu)

Nautin elämästäni ilman alkoholia. <3 Elikkä kaikkina päivinä en yleensä juo alkoholia ja oon myös ylpeä linjastani. ;) Meitäkin on.

Omps (Ei varmistettu)

En juo milloinkaan niinä päivinä, kun olen onneton. Silloin tuntuu syntiseltä edes ajatella lasillista. Töiden jälkeen voi ihan hyvin ottaa lasillisen, ellei sitten ole onneton tai vihainen.

Kommentoi