Päivän kysymys: Minä viikonpäivänä et juo alkoholia? (+viinisuositus)

viinilasi.jpg

 

Maan mainio Viinillä-blogin heta margareta suosittelee jälleen hyvää viiniä, Suaoe Vingo Verde 2013 -putelia, joka sopii niin kutsutuksi päiväviiniksi.

”Raikkaan viinin dokabiliteetti on erinomainen, joten jos olet välillä vähän vaikeana kuivien valkkareiden kanssa, sanoisin, että Suapea voi ostaa huoletta.”

No, nyt tekee mieli kipaista heti Alkoon ja rientää maistelemaan tätä vihreää viiniä merenrantaan tai jollekin aurinkoiselle nurmelle!

Kuitenkin pieni omantunnon pistos jäytää mieltä. Saako kesällä juoda alkoholia töiden jälkeen milloin vain? Vai pitäisikö tässä olla jokin sääntö?

Kerro meille:

Minä viikonpäivänä et yleensä juo alkoholia ja miksi?

 

Teksti: Julia, joka on sitä mieltä, että lasillisen nauttiminen on syntiä maanantaina, ok tiistaina ja jo suotavaa keskiviikkona

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

 

Kommentit (10)
  1. En juo milloinkaan niinä päivinä, kun olen onneton. Silloin tuntuu syntiseltä edes ajatella lasillista. Töiden jälkeen voi ihan hyvin ottaa lasillisen, ellei sitten ole onneton tai vihainen.

  2. luhiutaleinen
    16.7.2014, 11:51

    Nautin elämästäni ilman alkoholia. <3 Elikkä kaikkina päivinä en yleensä juo alkoholia ja oon myös ylpeä linjastani. 😉 Meitäkin on.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *