Päivän kysymys: Minkä hedelmän valitset välipalaksi?

FullSizeRender.jpg

Meitä on moneen junaan, ja yksi tapa erottaa junat toisistaan on kysellä, minkä hedelmän niiden matkustajat söisivät mieluiten välipalaksi. Yksi vannoo omenan nimeen (”just sopivan raikas), toinen appelsiinin (”ehdottomasti kuorimisvaivan arvoinen”), kolmas popsii kiivin (”koska karvapintainen hedelmä vain kiehtoo”).

Helppoudessaan monen suosikki on banaani, joka on kirvoittanut ihan omia postauksiaan myös lilyläisissä. Pihi-Maijan säästövinkeissä on oodi banaanille, Rosvoluolassa tehdään banaanilettuja – viittaapa banaaneihin myös Iris blogissaan. Nam kaikille.

Minkä hedelmän te popsitte välipalaksi?

Innostusta vastaukseen voi hakea tästä videosta, joka opettaa hedelmänkuorintatekniikoita.
 

Kysyy Laura, jolle ei ole banaanin voittanutta – ja jolla alkaa aina ”meitä on moneen junaan” -sanonnan myötä pyöriä päässä Jenni Vartiaisen Junat ja naiset.

Kuvassa banaani, joka nähdään marraskuun Trendin sivuilla, ja kahvikuppi, joka täydentää välipalan.

 

Kommentit (17)
  1. Ananas ja avokado on ehdottomat. Ja ne sujahtaa kätevästi suuhun smoothien muodossa kiireisellä lounastauolla. 🙂

  2. Ennen olisin vastannut banaanin heti kättelyssä, mutta kun yhdistin sen karmeaan sormi-ihottumaan, niin olen pysynyt melko kaukana. Paitsi joskus on ihan pakko, kun on oikein himo. 😛 Monesta muustakin tulee allergiaa ja niiden uhmalla joskus vähän maistelen. Ainoa inhimillisen hintainen hedelmä, josta en saa juuri mitään allergiaoireita tuoreena, on satsuma, joten siksipä vastaan sen. Mutta kaikkeen kyllästyy, joten välillä on pakko napsia muutakin. Allergiaoireiden uhallakin. 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *