Päivän kysymys: Minkä huonon neuvon olet saanut?

Toimitus

 

Kesäkuun Trendissä kerrotaan viisi huonoa elämänohjetta, joita viisaat naiset eivät noudattaneet. Esimerkiksi:

Käy koulu loppuun.

Miksi kävisin? Mieluummin kannattaa keskittyä siihen, mihin oikeasti haluaa. Varasuunnitelmat vievät vain aikaa ja energiaa, sanoo laulaja Janna Hurmerinta.

 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Eihän  ole, vasta tehty on oikeasti tehty, toteaa toimitusjohtaja Maarit Hannula

Lue lisää perusteita kesäkuun Trendistä. Mutta kerro ensin:

Minkä huonon neuvon sinä saanut? Noudatitko sitä?

 

 

 

Kommentit

Tove Janssonin tytär

"Kaikki pikkuvauvat rakastavat sitä, kun niiden naaman edessä taputtaa käsiä." 

Jep. Mietipä omalle kohdalles.

 

 

Avelina (Ei varmistettu)

"Ei se vaihtamalla parane."

Kylläpäs parani.

Niin muuten parani!

Zufe (Ei varmistettu)

No juurikin näin.
Omakohtaisia kokemuksia useammalta kerralta ;)

Jane C.

"Laita vaan silmät kiinni ja nuku."

No mitäpä jos ite levittäisit kätes ja lähtisit lentoon.

nansk

Tämä! Raah että ottaa aivoon. Sama että "laita päikkäreiden herätys puolen tunnin päähän ettei tule liian pitkät unet" - en mä ehdi edes nukahtaa puolessa tunnissa. Perhana.

Raskainta on se, kun vieressä nukkuva nukahtaa alle minuuttiin (vaikka Tampereen kaupunginliikenteen bussissa, saati sitten sängyssä) ja itse saa laskea lampaita joskus useamman tunnin.

Hanha (Ei varmistettu)

Kyllä!! "Laita silmät kiinni ja ajattele kivoja asioita" Joo, ku ne kivatkin ajatukset alkaa laukkaamaan hirveää rinkiä niin eipä paljoa lohduta..

Suvi K.
Sisunainen

"Jos olet kylässä, mieti miten voisit olla vähemmän vaivaksi."

Nope. Kyläilyn ideaan kuuluu vastavuoroisuus ja parhaassa tapauksessa yhdessä tekeminen, ei se että ollaan pissi sukassa niin kuin ei oltaisikaan.

"Ei saa arvostella miestä, koska se voi heikentää tämän itsetuntoa."

Jos jonkun itsetunto on siitä kiinni, että sanon poikkipuolisen sanan päivällissuunnitelmasta, kannattaa mennä vaikka terapiaan. Paitsi tietty jos se on liian epämiehekästä.

(Molemmat esimerkkejä siitä, että oikeasti tosi fiksu ja viisaskin ihminen voi välillä päästellä aikamoisia aivopieruja.)

Vierailija (Ei varmistettu)

"Et sä voi ulkomaille muuttamalla paeta ongelmiasi."

Aivan, parempihan se on viettää seuraavatkin 5 vuotta ankeassa helsinkiläisyksiössä unettomana ja masentuneena, omista virheistään itselleen päivästä toiseen muistutellen ja seinää tuijottaen, kun vaihtoehtona olisi uusi ilmasto, uudet haasteet ja uudet tuttavuudet.

Ranja
Haavekuvia

Tämä on lapsuuden trauma, mutta koko lapsuuteni minulle oli opetettu, että hiukset tarvitsee pestä vain kerran viikossa. Pidin tätä kyseenalaistamattomana totuutena, ja kun esiteini-iässä hiukset alkoivat rasvoittua, laskin epätoivoisesti päiviä, milloin saan pestä taas hiukset. Lopulta kun luokkakaveri kysyi, ovatko hiukseni märät, aloin ymmärtää, että äiti ei ole aina oikeassa. (Oikeasti, äiti, kaikkien hiukset ovat erilaiset, eikä rutikuivien hiusten pesutahti käy kaikille!)

Kommentoi