Päivän kysymys: Minkä tavoitteen eteen teet töitä tänä vuonna?

Toimitus

"Miten hienoa! Se onnistui! Olin hankkimatta uusia vaatteita lokakuusta lähtien ja samalla ymmärsin paljon itsestäni, kulutustottumuksistani ja todellisesta tarpeestani vaatteisiin."

 

Vaatetaivas-blogin Lara onnistui projektissaan, jonka tarkoitus oli vähentää vaatteiden haalimista kaappiin ja etsiä oman tyylin ydintä. Toimitus onnittelee Laraa ja kysyy vuoden kolmannen aamun kunniaksi:

Onko sinulla projekti/tavoite/haave, jonka eteen teet töitä tänä vuonna?

Sano se ääneen tässä ja nyt - empiiristen tutkimuksiemme ja arkikokemuksemme mukaan tavoitteiden ääneen lausuminen edistää niiden toteutumista.
 

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

 

Kommentit

saltzviini

Mun projekti jatkuu samana kuin viime vuonna: kilojen karistaminen, mielellään saman verran tai enemmän kuin viime vuonna ;)

Nata - White Trash Disease

remontti uudessa kämpässä! 

LinaS
iivents

Natalla on remppa tulossa, mulla meneillään kuten Ompun blogista voi seurata. Ja tavoite on, että kun remppa on ohi niin uusi koti pysyy siistinä. Piste. Olen nimittäin kaaosihminen, järjestelmällisyys ei syki suonissa ja jos ei tätä asiaa ääneen kuuluta, niin en varmastikaan saa mitään aikaiseksi. Eli turhat rojut kiertoon ennen muuttoa ja koti pidetään siistinä. 

Näin. Nyt se on sanottu. :)

yassu.f
My Dear Diary

Mun tavoite/projekti tänä vuonna on harrastaa enemmän salilla käyntiä, nyt varsinkin sen takia kun joululahjakuoresta tuli esille vuoden salijäsenyys :) ja lisäksi haaveena kierrellä Norjaa, sellaisen patikointireissun merkeissä. Saas nähä jos syksyllä toi prjekti lähtis käyntiin :)

ikkiam
LUOMA

Pitää kiinni uudesta harrastuksesta kiipeilystä ja vanhasta tutusta joogasta, vaikka paluu pimeään Ouluun Münchenin-elämästä saattaisikin tuntua lannistavalta. Samalla tavoitteena olla avoimempi, kirjoittaa ja piirtää entistä enemmän. Ja tehdä diplomityö! Vuodelle 2014 on monta mahtavaa projektia jo tulilla, täyttä höyryä eteenpäin sanon minä! <:

Tsemmpiä kaikille! <:

AnnK
nothing is real

Päästä eroon kaikesta turhasta roinasta ja kaaoksesta, joka asunnossani tällä hetkellä vallitsee. Ottaa pian alkavat opiskelut tosissaan, lupaan itselleni tehdä parhaani ja onnistua.

SARI H.
KOLIBRI

Luen taas yliopiston pääsykokeisiin. Joskus ehkä onnistun pääsemään

sinne. Viides yritys menossa..

lumihiutaleinen (Ei varmistettu)

Gradu.

Oppia olemaan enemmän minä.

Mahdoton Nainen

Kirjoitin tämän vuoden tavoitteista (kyllä, monikossa) ihan oman jutun palstalleni.

Toimitus
Toimitus

Hyviä tavoitteita, onnea ponnisteluun kaikille!

LinaS
iivents

Kiitokset! :)

Sanph
Sanph

Suurimpina opinnäytetyö ja sitä kautta valmistuminen aikataulussa sekä löytää oman alan töitä. Lisäksi turhasta materiasta luopuminen, tämä on varmasti ikuisuusprokkis, mutta sen polkaisen tulevana viikonloppuna käyntiin.

Kommentoi