Päivän kysymys: Minne matkustaisit aikakoneella?

paluu.jpg

Olennaisuuksia-blogin Milka heitti ilmoille blogihaasteen: Minne matkustaisit, jos sinulla olisi käytössäsi aikakone?

Milka matkustaisi vuoden 1981 Suomeen, mihin tahansa konserttiin: ”Olisin halunnut olla mukana murroksessa, kun musiikista tuli kantaaottavaa ja kapinoivaa. Kun jotkut asiat olivat vielä niin arkoja ja tabuja, että niitä oli ihan pakko sorkkia ja rikkoa samalla vähän järjestystä ja sääntöjä.”

Lisäksi Milka matkustaisi vuoteen 2007 ja estäisi itseään aloittamasta e-pillereiden käytön.

Mihin sinä matkustaisit aikakoneella?

Kerro kommenteissa tai tee aiheesta postaus omaan blogiisi!

Toimituksen Kati tekisi palveluksen 16-vuotiaalle itselleen ja matkustaisi Tulenkantajien tapaamiseen 1920-luvun Helsinkiin. Erityisesti Kati haluaisi nähdä livenä Olavi Paavolaisen keikarointia ja Uuno Kailaan habituksen.

Maija puolestaan harrastaisi musafiilistelyä. ”Vaihtoehtoina olisivat esimerkiksi 1960-luvun hittikattaus Woodstockissa tai 1990-luvun grunge-Seattle ja joku varhaisvuosien Nirvanan tai Pearl Jamin keikka. Tai sitten kultaiselle 1980-luvulle ja eturiviin Dingon keikalle.” Maija ja Milka törmäisivät siis toisiinsa Dingon keikalla.

Eeva matkustaisi varmaan takaisin rakastamalleen ja kaipaamalleen 90-luvulle. Tai 20-luvun Pariisiin notkumaan kahviloihin Fitzgeraldin ja Hemingwayn kanssa. 

Kuva: Leffassa Paluu tulevaisuuteen matkustettiin ajassa autolla

Kommentit (4)
 1. Toimitus huom!
   

  Olisi ongelma. Ennen vanhaa, kun kommentoi johonkin postaukseen sai ilmoituksen kun joku muukin kommentoi siihen. Postauksen alussa oli joku namiska mistä saattoi käydä klikkaamasta ’lopeta seuraaminen’. Nyt tällaista ominaisuutta ei ole. Tai en ainakaa ole sitä löytänyt.

  Eli, kun kommentoin postaukseen x, saan ilmoituksen kaikista uusista kommenteista mitä postaukseen tulee, enkä pysty mitenkään sitä lopettamaan.

  Muilla sama? Kohtuu rasittavaa, jos johki postaukseen tulee kymmeniä/satoja kommentteja. Mitä mää teen?

  1. Jep, tilanne on tällä hetkellä juurikin noin. Ilmoitusta kaikista kommenteista (muistakin kuin omiin kommentteihin tulleista vastauksista) on toivottu kovasti, ja siksi se otettiin käyttöön. Lopeta seuraaminen -toiminto on meillä myös harkinnassa juuri tuon kommenttitulvan takia. Et siis voi vielä itse tehdä asialle mitään – ilmoitamme mahdollisista muutoksista!

 2. Marja Puska
  5.11.2013, 16:39

  Voih,olisi niin monta paikkaa mihin haluaisin 🙂
  Omaan lapsuuteeni jotta näkisin isäni.Olin kymmenen vuotias kun hän kuoli. Ja ihan ehdottomasti vuoteen 1993 jolloin lapseni syntyi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *