Päivän kysymys: Missä menee pettämisen raja?

Toimitus

Kuva: Meryl Streep ja Clint Eastwood leffassa Hiljaiset sillat /leffayhtiö

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos kumppanini suutelisi toista, hän olisi pettänyt minua.

Vierailija (Ei varmistettu)

Seksissä.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Fyysinen puoli on mielestäni ilmeistä: suutelu on  jo selkeästi pettämistä. Henkinen puoli on monimutkaisempi. Siksi pelkällä kädestäpitämisellä tai halauksella voi jo mielestäni pettää, tunnetasolla.

tiko (Ei varmistettu)

Kultainen sääntö: Jos teet jotain, josta et haluaisi kumppanisi ikinä tietävän. Silloin petät.
Se, että kuinka paha asia tietynlainen pettäminen on, on sitten ihan toinen asia. Ei minusta voi samaan kasaan laittaa miestä joka on kerran kännispäissään pussannut tanssilattialla toista, kuin sitä miestä joka hyppii pakonomaisesti punkasta punkkaan.

Mette (Ei varmistettu)

Siinä, että antaa itsestään toiselle naiselle tai miehelle sellaista intiimiä, mitä on aiemmin jakanut vain oman kumppanin kanssa.

Paulan Sivu

Pettämisen raja menee rikki siinnä kun menee sänkyyn toisen kanssa ja harrastaa seksiä. Tai suutelee toista. Sillon näytän miehelle ovea. Takasin ei ole tulemista. itse en hyväksy pettämistä. 

Pettäminen on sitä mikä satuttaa suhteen toista osapuolta. Toisille se voi olla seksi ja toisille katse...

sensaatio

Itsellä pettämistä on jo suutelu, ja vaikka en sairaanloisen mustasukkainen olekaan, en tykkää yhtään jos muut naiset flirttailevat sulhaselleni. Itse olen erittäin humalassa kerran joutunut vieraan miehen suutelemaksi (en siis itse tehnyt aloitetta enkä edes flirttailut, suudelma tuli ihan puun takaa seli seli) ja tuntui ihan kamalalta, tunsin että olin pettänyt sulhaseni luottamuksen, onneksi hän kuitenkaan ei pitänyt sitä pettämisenä kun tunnustin asian hänelle vielä saman illan aikana. Lähinnä hän oli pettynyt typeryyteeni ottaa vastaan terästettyjä drinkkejä ventovierailta miehiltä...

Voisin mahdollisesti antaa anteeksi pettämisen jos sulhaseni kertoisi minulle asiasta välittömästi ja katuisi asiaa, mutta toisaalta luotan sulhaseni kykyyn pysyä pois tilanteista, joissa pettäminen olisi mahdollista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Rajanveto erikseen, miettisin ennemmin miksi pettäminen käy mielessä tai tapahtuu. Oma suhde silloin ihan kunnossa tai "oikea"?...

Vierailija (Ei varmistettu)

Lily on boikotissa Nivean musiikki-mainoksen takia. Grrrrr.
:Z

Appelsiininkukkia

Raja menee henkisessä pettämisessä. Siinä, että vaikka tietokoneella puhuu joka päivä jollekin tietylle vastakkaisen sukupuolen edustajalle, välittää kuvaa puolin ja toisin kameran kautta, puhuu itsestään, elämästään, kehuu naisen ulkonäköä, hauskuutta ym. ja jättää mainitsematta, että on jo parisuhteessa.

tyttö nimeltä riku (Ei varmistettu)

No aika suhteellista. mutta ainakin seksissä. ja jos tapailee jotain toista vaikka ei suutelisi, eikä sekstailisi mutta silti valehtelee asiasta on jo pettämistä..

Kommentoi