Päivän kysymys: Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?

pk_5vuoden.jpg

Kuva: 123rf

Esitimme päivän kysymyksen myös näyttelijä Ashley Greenelle, kun tapasimme hänet viime perjantaina Tukholmassa. Näin hän hoiti työhaastattelujen vakiokysymyksen:

”Toivottavasti saan pitää elämäni mahdollisimman yksityisenä. Haluan uralta ja ihmissuhteilta vakautta. Vietän nykyään aikaa samojen ihmisten kanssa kuin ennen Twilightia, ja uskon näin olevan myös viiden vuoden päästä. ”

 

Kommentit (7)
  1. Komppaan kolmekymppistä naista. Tilaisuuksiin pitää tarttua sillä tahdilla ettei ehdi miettiä, missä olisi viiden vuoden päästä. Vain siten elämä voi olla mielenkiintoista joka päivä.

  2. Ihanaa tulevaisuutta ei kannata haaveilla 5 vuoden päähän vaan tehdä unelmistaan totta nyt. Itse kieltäydyin kohteliaasti tarjotusta ylennyksestä pitkäaikaisessa työpaikassani. Sanouduin irti säännöllisistä tuloista ja otin askeleen tuntemattomaan. Nyt olen onnellinen (en hyvätuloinen) yksityisyrittäjä ja oman elämäni herra. Hyppy pois oravanpyörästä omilla ehdoilla elämiseen ei ole vielä ainakaan kaduttanut. Elämä on tässä ja nyt!
    -nainen 30 v-

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *