Päivän kysymys: Mistä olet luopunut unelmiesi vuoksi?

lily_unelma.jpg

Laulaja-muotisuunnittelija Gwen Stefani kertoi hiljattain InStyle-lehdessä, että on joutunut usein tekemään uhrauksia uran suhteen lasten ja parisuhteen vuoksi. 

Fit Living -palstaa kirjoittava Madde katsoi Iholla-sarjan uusintaa ja havahtui siihen, ettei perhe-elämä olekaan silkkaa auvoa: ”Haaveillessani unelma-ammatistani äitinä olin poiminut vain ne parhaat mielikuvat ruokkiakseni onnellisuuden nälkääni.”

Madde mietti, olisiko valmis luopumaan iltamenoista, huolellisesta kaunistautumisesta ja kiireettömistä aamuista perheunelman vuoksi – ja tuli siihen tulokseen, että ei. Ainakaan vielä.

Siinsipä unelmissa ura, perhe, raha, maine tai täydellinen tukka, unelmia harvoin toteutetaan ilman uhrauksia.

Maanantaisen realismin nimissä kysymme tänään,

mistä sinä olet joutunut luopumaan unelmiesi vuoksi – ja oliko se sen arvoista? 

Kuva Splash News / AOP

 

Kommentit (7)
  1. Luovuin paperilla hyvästä miehestä, taloudellisesti vakaasta tulevaisuudesta ja häistä, koska tuntui, että parempi on nurkan takana. Kannatti kuunnella intuitiota.

  2. Jäin oikein miettimään tätä, mutta en oikein keksi mitään, mistä olisin joutunut luopumaan. Olen jättänyt taakseni jotain asioita kyllä, mutta en osaa pitää niitä uhrauksina, koska en tarvitse niitä asioita tai ne eivät olleet minulle hyväksi. Lähinnä siis on kyse jostain epäterveellisen syömisen tai kreisibailaamisen lopettamisesta. Ja ei, ei lasten takia vaan treenaamisen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *