Päivän kysymys: mistä perinteisestä tavasta et luovu?

perinteet.jpg

Eeva Kolu totesi Kaikki mitä rakastin -blogissaan, ettei tunne muita postikortteja lähettäviä ihmisiä kuin appiukkonsa. Siitähän syntyi keskustelu: ai miten niin postikortit ovat muinaismuisto? (Ja kyllä, täällä toimituksessakin on edelleen vannoutuneita postikortti-ihmisiä.)

Eevan postauksen innoittamana aloimme miettiä, mitkä ovat niitä muiden mielestä ehkä antiikkisia tapoja, joista et halua luopua.

Missä asioissa sinä olet jäärä, joka ei suostu siirtymään 2010-luvulle? Mistä perinteisistä tavoista haluat pitää kiinni?

Katsotko telkkariohjelmat sinä kellonaikana, kun ne oikeasti tulevat telkkarista? Kuunteletko musiikkisi levyltä etkä Spotifystä? Kehitätkö paperikuvia ja lähetätkö kirjeitä? Etkö suostu liittymään Facebookiin tai hankkimaan älypuhelinta? Kieltäydytkö shoppailemasta sunnuntaisin? Niin, ja miten on niiden postikorttien laita?

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit (12)
  1. postikortti laitetaan postiin joka ikiseltä ulkomaanmatkalta. On hauska aina huomata miten erilaista postin lähetys eri maissa on, esimerkiksi mistä saat ostettua postimerkkisi vaihtelee tajuttomasti.

  2. Joka vuosi kirjoitan käsin parisenkymmentä jolukorttia. Säilytän meille tulleet kortit ja lähetän ainakin heille kortit seuraavava vuonna.
    Kosketusnäyttö puhelinta en omista, mutta pitänee alkaa harkita, kun nykyinen alkaa sekoilemaan.
    Käyn joka kesä sukulaisten luona, vaikka ajomatkaa on noin. 700km (yhteen suuntaan)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *