Päivän kysymys: Mistä riitelit viimeksi?

Toimitus

Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla… ja niin edelleen. Tänään kuitenkin kaivetaan esiin edellinen riitasi aihe. Uuden elämän arvoitus -blogissa on pohdittu riitelyä ja kerrotaan rehellisen avoimesti, mistä heidän taloudessaan riidellään.

Inspiroiduimme ja aloimme miettiä: Oletko tulinen vai rauhallinen? Pieniä kinoja vai mykkäkoulua? Ai, edellinen riita oli noin… turhasta syystä. Ehkä tehdään tästä viikosta vähän rauhallisempi, vai mitä?

Kerro meille, mistä riitelit viimeksi?

Kommentit

Amma
Why you little!!

Harvoin tapellaan, eilen kumminkin syttyi pikku sota, kun miestä ei kiinnostais lähtä kesälomareissulle. No se sota kesti viis minuuttia, jonka jälkeen nauroin miehelle, että ihan sama, mä suunnittelen reissun ite ja jos ei kiinnosta lähtä mukaan, niin jääköön kotiin.

Onni on mies, jonka kanssa ollaan pääasiassa samalla aaltopituudella ja jonka kanssa ei yleensä tarvi tapella.

Kampela

Viimeksi tuli riideltyä vanhempien kanssa. Tai minä riitelin ja he katselivat aikalailla avuttomina. Itsellä itseinho jylläsi enkä suostunut uskomaan, että nuo ihan totta pitävät minusta tällaisena.

Jonna J (Ei varmistettu) http://auringonkeraaja.blogspot.com

Meillä riidellään siivoamisesta. Liian usein. Miehen kanssa myös remonttiin liittyvät asiat saattavat saada äänenvoimakkuuden kohoamaan.

Kommentoi