Päivän kysymys: Mistä sinä olet kiitollinen tänään?

Toimitus

Kun vitutus iskee, siitä on vaikeaa päästä eroon. Pahimmillaan negatiiviset tunteet kärjistyvät muille vihoitteluksi, masennukseksi tai suruksi. Pienen pohdinnan jälkeen kuitenkin usein ymmärtää, että ärsyynnys oli lopulta melko turhaa.

Hamekaro bongasi The Chasing Happy -blogista kiitollisuushaasteen, jonka tarkoituksena on muistuttaa, että saamme olla iloisia monista asioista päivittäin. 28 päivää kestävässä haasteessa keskitytään kuun jokaisena päivänä olemaan kiitollisia yhdestä asiasta – esimerkiksi toisesta henkilöstä, kauniista sanoista, muistosta tai yksinkertaisesta nautinnosta.

Hamekaro kokosi päivittäisistä haasteista itselleen listan, jossa hän kertoo itselleen tärkeistä asioista. Tässäpä onkin hauska haaste ja postausidea pimeneviin lokakuun iltoihin! Allekirjoittanut suosittelee kaikkia myös lukemaan Gretchen Rubinin ihanan The Happiness Project -kirjan, joka antaa täysin uudenlaisen näkökulman arjen rutiineihin.

Mistä sinä olet kiitollinen tänään?

Teksti: Hanna, joka on päivittäin kiitollinen elämän pienistä hetkistä ja asioista – ihanista ystävistä, lämpimästä teekupillisesta, kauniista syksystä ja illoista ihanan tyypin kainalossa.

Kuva: Hamekaro / Wish it. Dream it. Do it.

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä olen tänään kiitollinen läheisille tapahtuneista hyvistä asioista :)

CougarWoman
CougarWoman

Olen kiitollinen siitä, että appiukko sai eilen ajoissa apua sydänkohtauksen yllättäessä, ja että on ainakin toistaiseksi vielä elossa, vaikkakin teholla :( Aasinsiltana tästä - olen kiitollinen kaikista ihanista, jotka silti vielä ovat elämässäni. 

Nina Enroth

Tänään on niitä päiviä, tai oikeastaan tämä on niitä iltoja, jolloin tietää, että olisi miljoona asiaa, joista olla kiitollinen. Silti vähän kaikki ottaa päähän. Tuli siis hyvään saumaan tämä postaus / haaste. Olen kiitollinen omasta terveydestä, tällä hetkellä nukkuvasta höpsöstä lapsesta ja sohvalla varastonmetsästäjiä tuijottavasta Setiksestä. Ja uunissa muhivasta lihaperunalaatikosta. Ehkä eniten siitä.

Mindeka
Ma-material Girl

Varastonmetsästäjät on ihan paras!

Mindeka
Ma-material Girl

Olen kiitollinen työstäni. Totta kai myös mm. perheestä, läheisistä, ystävistäni ja kaikesta kokemastani ja tietty terveydestäni. Mutta tänään juuri, olen kiitollinen työstäni.

AnitaN
Tervetuloa Suomeen

Kiitollinen terveydestä, työstä ja ystävistä. Tänään myös milligramman siitä, että miehessä epätoivoa herättänyt suomen kurssi alkaa edetä. Ainakin sen verran, että se osaa toistella kotona "minä olen ujo, sinä olet vaikea". Jotain sekin, right? ;)

Kommentoi