Päivän kysymys: Mistä ylellisyydestä et luovu?

11_14_luxkuva.jpg

Chic is where you find it.
-muotisuunnittelija Bonnie Cashin (19072000)

Marraskuun Trendi on erikoisnumero teemalla LUX. Sen kunniaksi lehti pursuaa ihania asioita, jotka nostavat arjen pykälää ylemmäs: ihastele esimerkiksi portviinin värisiä asusteita, sieviä rannekelloja, leopardikuosia niin laukuissa kuin takeissakin, vaatteita, jotka imartelevat jokaista ja hurmaavia tuoksu-uutuuksia. Lehden sivuilla myös lilyläiset kertovat omista ylellisyyksistään: Coco Sweet Dreamsin Coco mainitsee ranskalaiset tuoksukynttilät, Ite Puin -blogin Tiiti maitosuklaan ja Fitness Führerin Sofia maksulliset juoksutapahtumat.

Entä sinä: mistä ylellisyydestä et luovu?

Voit vastata kysymykseen myös kuvallisesti Instagramissa tai Facebookissa tägäämällä kuvasi #trendilux.

Kysyy Laura, jonka vakioylellisyys on mennä lehden lähdettyä painoon syömään hyvän kirjan kanssa sushiravintolaan, jonne ei ikinä mahdu isommassa seurassa, mutta yksin aina.
 

Kommentit (16)
  1. Kaikesta voi luopua jos on pakko. Kiitän joka kerta mielessäni, kun käyn suihkussa siitä, että sopivan lämmintä vettä tulee niin paljon kuin haluan, ja juuri säätämälläni paineella. Tästä olisi ikävä luopua.

    1. Itse pohdin tätä ylellisyysasiaa myös muutamia päiviä, ja tulin siihen tulokseen että lämmin / kuuma vesi on se juttu josta on mielelläni luopuisi. Muusta melkein voikin luopua. On se vaan niin ihanaa ja rentouttavaa kun menee kuumaan suihkuun tai kylpyyn.

  2. Hyvä jää- & pakastinkaappi! Sellainen, johon mahtuu viinipullo jäähtymään pystyssä ja jossa on jääpalakone ja sellainen toiminto, ettei pakastin kerää jäätä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *