Päivän kysymys: Mitä asioita et uskonut tekeväsi enää tämän ikäisenä?

Toimitus

Tiia kirjoitti erittäin osuvan listauksen Mua lemmitkö vielä Kustaa -blogiinsa. Hän kertoo, mitä ei ollut ajatellut tekevänsä enää 30-vuotiaana.

Tiia esimerkiksi ei ollut kuvitellut innostuvansa metrilakusta kiljahelemispisteeseen saakka. Tai katselevansa skeittaripoikien perään (huomatakseen että tyypit ovat aivan liian nuoria janttereita).

 

Päivän kysymys kuuluukin:

Mitä asioita et uskonut tekeväsi enää ”tässä iässä”?

(Eli siinä iässä, jossa nyt olet.)

 

Teksti: Julia, joka luuli, ettei pieruhuumori naurattaisi enää 26-vuotiaana. Kunnes pikkuveli lanseerasi pääsiäisenä seurapelin: "Kuvaile elokuvan nimellä, millainen oli viimeinen pierusi. Mun oli Fast and Furious."

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

En uskonut bilettäväni reippaasti ja kosteasti yli puolenyön tietäen, että seuraavana päivänä pitää nousta kuudelta töihin. Toistuvasti. 

En uskonut viikonloppubiletyskunnon kestävän linnunlauluun ja Hesarin tuloon asti. 

En uskonut lähteväni innosta kirkuen tukanheilutusfestareille itseäni liki puolta nuorempien tyyppien kanssa - ja jopa viihtyväni.

En uskonut fanittavani vieläkin MTV:n (jo Tiiankin mainitsemia) "laatuohjelmia". 

En uskonut vielä himoitsevani uusia tatuointeja.

***

Ja jos tv-sarjatkin lasketaan, omani oli muuten "Vastatuuleen".

heta margareta
Viinillä

En uskonut, että 22 vuotiaana lempihuulirasva on edelleen Lip Smackerin Fanta tai vaniljacola.

kuka tai mikä on irri

En 22 vuotiaana enää kuvitellut ostavani värityskirjaa itselleni, saati sitten lähteä kauppareissulle vain värityskirjaa ja -kyniä etsiäkseni. En myöskään uskonut harmistuvani kun äiti ei ostanut pääsiäismunaa tai joulukalenteria.

Alisa W
Suusta suuhun

En uskonut 27-vuotiaana kahden lapsen äitinä pitäväni teinimuotiputiikkeja luottoalusvaatekauppoinani.

BikBok on timanttia!

spring_95
powdered dreams

Hahaa tähän on pakko kommentoida, että mun äiti ostaa alusvaatteensa Seppälästä, liki viisikymppisenä >:D

paulahelena
ALUAP

mä en oo ikinä yhdistäny mitään toimintaa vain johonki tiettyyn ikään sopivaks, joten en kyllä keksi tähän mitään. paitsi pienenä ajattelin tekeväni lapsia 20-vuotiaana, niin en ehkä ois uskonu 27-vuotiaana olevani 8-kuukautisen vauvan äiti :D

Tiina-K.
Samoilla raiteilla

En uskonut katsovani YouTubesta videoita, joilla joku esittelee laukkunsa sisältöä, meikkejään tai ostoksiaan.

En uskonut kuuntelevani teineille suunnattua poppia, esim. Demi Lovatoa. Onneks kuuntelen kyllä muutakin, ettei maine musadiggarina kärsi kohtuuttomasti.

En uskonut, että jossain vaiheessa lapsuuden My Little Pony -lakanat pääsevät uudelleen käyttöön - koska ne on vaan niin söpöt.

MinEna
Kasvukäyrillä

En olisi uskonut vielä kolmekymppisenä (en olisi uskonut kutsuvani itseäni kolmekymppiseksi vasta 29-vuotiaana!) ottavani itsestäni selfien siellä selfien täällä (selfien pässin kanssa, löytyy http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/passie-eli-selfie-passin-kanssa) ja kikattavani kuin pikkutyttö! Ja vielä puolustelevani käytöstäni silmiään pyörittelevälle miehelleni! :D 

Positiivista

En uskonut 23-vuotiaana pitäväni vielä(kin) vanhempieni seuraa parempana kuin ystävieni :D Ne on vaan niin kivoja. Toisaalta, hyvä näin. On ne kaveritkin kyllä ihan ok, mutta eivät kuitenkaan ymmärrä mun omituisuuksia ja ajoittaista ihmisvihaa niin hyvin kuin perhe.

En myöskään olisi uskonut tykkääväni edelleen limpparista enemmän kuin punaviinistä tai kuoharista.

 

Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme.

Toimitus
Toimitus

Arvostan tätä <3

T. Julia, Äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä

EMerituuli
Loxodon

Enpäs ajatellut tykkääväni aakkospalikoilla rakentamisesta, muistipeleistä, palapeleistä, ruokasodasta, hiekkakakuista, keinumisesta tai puissa kiipeilystä... Noin muutaman mainitakseni. 24-vuotias taaperon äiti ottaa ilon irti siitä mistä saa :D

Tämän ikäisenä kuvittelin tykkääväni pitkistä maailmanympärimatkoista, komeista ja kauniista rakastajista, kylmistä drinkeistä ja koko päivän kestävistä torkuista. Mene ja tiedä ;)

Kao Kao

En uskonut vastaavani säästänkö vai matkustanko kysymykseen yhä edelleenkin : tietenkin matkustan. Sitä aikuisuutta ja rahan säästämistä odotellessa.

En uskonut päätyväni talousalalle ja olevani siinä ihan todella hyvä. 

En uskonut juovani niin paljon skumppaa (huomaamattani, ei kannata istua koko iltaa), että pyörää kotiin taluttaessa kengän tippuessa jalasta piti miettiä, että pysynkö pystyssä jos nostan sen ylös. Tulin siihen tulokseen etten pysy, joten kenkä jäi välille. Hieman hävetti nostaa se laukkuun seuraavana aamuna kävelytieltä. 

No oikeastaan en koskaan ajatellut, että tarvisi laihduttaa. Luulin olevani karkkien ja limujen kaloreiden ylipuolella. Mikään ei tartu, eiku hetkinen. 

Mutta en myöskään ajatellut, että torkutan vieläkin aamuisin. Onkohan musta tullut aikuista missään välissä?

hmpv (Ei varmistettu)

En uskonut, että 24-vuotiaana seurustelen miehen kanssa jonka seurassa voin piereskellä ihan mennen tullen.

En myöskään uskonut, että olen tässä iässä näin lapsellinen, että saatan heittää painiksi poikakaverin kanssa olkkarin matolla (ja siinä painissa ei ole mitään seksuaalista, vaan vanhaa kunnon "kinastelen veljen kanssa" meininkiä)

Juudit
Ihmisen kokoinen

Vastattu

12 Years a Slave (and then freed..)

Toimitus
Toimitus

Tämä oli pakko huutaa kaikille toimituksen jäsenille ääneen, halusivatpa kuulla tai eivät.

What else is there?

En ajatellut että viihtyisin maalla paremmin kuin missään muualla. Olen siis maalta kotoisin, mutta teininä olin vuorenvarma että kun muutan kaupunkiin, pysyn siellä loppuikäni. Pidän myös kaupunkielämisestä mutta välillä maaseutu on vaan ainoa paikka mikä nollaa aivot kokonaan.

En myöskään uskonut että olisin edelleen niin totaalisen rakastunut Johnny Deppiin :D

En ajatellut, että menisin vielä joskus opiskelemaan - ja näin kappas on hakupaperit amkiin laitettu. Täytän syksyllä 30.

Tiia Rantanen

AHAHAHA mikä seurapeli! Julia, sun veli on nero!

Terveisin Tiia, While You Were Sleeping

Toimitus
Toimitus

Paha paha paha! :D

anni panni
Elämää Hesassa

Hävettää aika todella paljon kertoa tämä mutta: en uskonut vielä 29-vuotiaana nukkuvani unilelun kanssa JA KATSOVANI JOKA ILTA SÄNGYN ALLE MÖRKÖJEN VARALTA. Kurkkiminen alkoi, kun näin Cape Fear -elokuvan 15-vuotiaana, ja jatkuu edelleen. (Millainen vaikutus elokuvilla onkaan elämäämme!)Välillä mietin, onko päässäni vikaa. Korostan, etten todellisuudessa usko tippaakaan mihinkään yliluonnolliseen, mielikuvitukseni vain lienee turhan vilkas. Pitäisi ehkä ostaa joku jalaton futon-sänky. 

Ja kun en nyt muuta keksi, niin vastataan tuohon pieruasiaankin Cape Fear.

My Man Jeeves

En ajatellut piilottelevani hallussani olevaa karkkipussia muilta läsnäolevilta rohmuilta, vaan pyrin syömään kaiken yksin & salaa. 

Alisa W
Suusta suuhun

Ainiin munkin piti vastata tuohon pieruleikkiin: Gone with the wind

Toimitus
Toimitus

Runollinen, suorastaan kaunis.

Kaisa H.

Repiväni niin paljon jokapäiväistä huumoria irti kavereiden kanssa perus kusi-, pieru- ja paskajutuista :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

En olisi uskonut puristelevani finnejä leuasta.

En uskonut enää tässä iässä aloittavani uutta blogia tai nukkuvani unilelun kanssa.

En myöskään uskonut edelleen nauravani parhaiten omille vitseilleni. Nimittäin Leijat Helsingin yllä.

Toimitus
Toimitus

Niin yksinkertainen, ja siksi niin nerokas. <3

En uskonut 30-vuotiaana asuvani tyytyväisenä ja onnellisena siinä kaupungissa, josta hinguin kuollakseni pois alle kaksikymppisenä. Uups.

Kissankieli
Hello Dolly!

En olisi uskonut pitäväni edelleen irtokarkeista, päiväunista, legoista ja pehmoleluista. Myös mieltymys paperitarvikkeisiin kuten lyijy- ja värikyniin, leimasimiin ja vihkoihin on säilynyt. Kolmekymppisenä kymmenvuotiaan lapsen äitinä saan kuitenkin nauttia näistä edelleen. (Paitsi siis päikkärit saan nukkua kissan kanssa...)

Clear and present danger

HanKo (Ei varmistettu)

En olisi uskonut, että lähes 36-vuotiaana käytän samanlaisia pillifarkkuja kuin 16-vuotiaana.

Ja Tuulen viemää. ;)

Suvi K.
Sisunainen

Kaveri ei uskonut minun pitävän farkkuja mutta minäpä uskoin! http://www.lily.fi/blogit/mie-puntti-ja-paistinpannu/onko-pakko-jos-ei-halua

harhaanjohtava

En nuorempana ikinäkään olisi uskonut, että vielä tämän ikäisenä häpeän ikääni, koska se on niin vähän. Kärsin ikäkriisistä ns. väärinpäin. Pyöristän mieluusti ikäni ylöspäin. Vielä tovin (liian pitkän tovin!) sanon utelijoille "kohta kolkyt". Seuraavien synttäreiden jälkeen siirryn sanomaan "kohta nelkyt!" :'D

Kommentoi