Päivän kysymys: Mitä et ikinä ehdi hoitaa?

Kiirearjen keskellä mihinkään ei tunnu olevan aikaa: juurikasvu rehottaa, kun ei ehdi kampaajalle, kengän korko repsottaa, kun ei ehdi suutarille ja älkää edes antako minun aloittaa paasausta siitä, milloin viimeksi vastasin pankkivirkailijan ”tulisitko käymään meidän konttorissa juttelemassa näistä sun raha-asioista” -puheluun myöntävästi  pankin virka-ajat kun osuvat ikävästi yksiin työajan kanssa.

 

juurikasvu.jpg

Ja kyllä, jos oma juurikasvu näyttäisi samalta kuin Heidi Klumin,
hiustenvärjäyslipsumisen voisi ehkä sietää.

Näiden lisäksi pitäisi vielä ehtiä huolehtia ihan oikeasti tärkeistä asioista, kuten omasta terveydestä. Siksipä harva lause lehdessä on ilahduttanut niin kuin tammikuun Trendissä Väestöliiton asiantuntijalääkäri Milla Halosen kommentti:

Jos on perusterve eikä gynekologisia vaivoja ole, gynekologilla tulee käydä korkeintaan parin vuoden välein. Gynekologiset sairaudet eivät onneksi puhkea hetkessä.

Sama väli riittää papa-kokeisiin. Gynelintsaaja kiittää.

Kerro, minkä asioiden hoitamiseen sinulla ei ikinä tunnu riittävän aikaa?

Kysyy Laura, joka sai roikkuneet hammaslääkärikäynnit hoidettua kerta laakista, kun kaksi viisaudenhammasta vedettiin lyhyessä ajassa.

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (28)
  1. Hahhah, toi on kyllä totta 😀 Pari kertaa olen jossain liikuntasalin kirkkassa valossa vähän kyseenalaistanut laiskuuttani, mutta toisaalta kun on kohtuullisen vaaleakarvainen niin so what. :DD #laiskuus 

  2. Tärkeiden tiedostojen ja valokuvien varmuuskopiointi. Kone siitä huusi jo pitkään ja nyt asia monimutkaistui kertaheitolla kun hankin uuden koneen (vanha lauloi hallelujaa jo pidemmän aikaa, joten päätin hankkia uuden ENNEN kun vanha räjähtää) ja nyt pitäisi sekä kopioida tärkeitä asioita vanhalta koneelta erilliselle muistille sekä siirtää tarpeellisia tiedostoja uudelle koneelle. Joo, ehkä sitten joskus….:D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *