Päivän kysymys: Mitä et kehdannut tilata ravintolassa?

untitled-1_0.jpg

Hallelujaa! Isyyspakkauksen Tommi panee jakoon loistavan reseptin – tätä keittoherkkua passaa kokata vaikka viikonloppuna.

Mutta mikä tärkeintä: nyt kaikki meistä uskaltavat tilata bouillabaissea ravintolassa, koska tiedämme, miten tuo sanahirviö lausutaan.

Lue Tommin juttu täältä.

Näistä avautumisista inspiroituneena tahdomme tietää:

Mitä sinä et ole kehdannut tilata ravintolassa ja miksi?

Utelee Kati, joka viime kesänä hämmentyi äkillisesti kielitaidottomaksi kalifornialaisen pikkukylän ravintolassa, tökki mykkänä ruokalistaa bouillabaissen kohdalta ja häpesi

 

Kommentit (5)
  1. Me saatiin nykin reissulla sansjiouveisei’tä ja dolchedou’ta 🙂 en siis ainakaan jenkkien aikana aio ottaa paineita viinien lausumisesta.. Mulla kaikki ranskalaiset nimet on ihan pahimpia, enkä myöskään tiedä kaikkien merenelävien nimiä englanniksi. Samaisella reissulla jouduin kysymään, että mitä joku yellow fin sea bass base snapper mömmömmöö oikein on. Tarjoilija yritti siinä sitten selittä, että ”oletteko maistaneet lohta? tämä on hieman miedompi kuin lohi, mutta se on vaaleaa ja pieni ja tulee merestä..” Nauratti!

  2. Orange tshuu… orange zhu… o r a n g e  j u i… apple juice, please.

    En vaan kertakaikkiaan osaa ääntää peräkkäin orangen loppuäännettä ja juicen alkuäännettä. Orintztshuu, kieli solmussa ja naama punaisena. Onneksi se omenamehu aamiaisen kanssa on myös ihan hyvää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *