Päivän kysymys: Mitä et kerro Facebookissa?

facebook.jpg

Tatuointitaiteilija ja telkkarijulkkis Kat Von D avautui pitkästi Facebookissa ex-poikaystävänsä uskottomuudesta.

”Nuoruuden piikkiin voi laittaa jotain, mutta mikä on vialla jos yli 30-vuotiaat ihmiset eivät tajua, että heidän henkilökohtaiset päivityksensä leviävät melkoisen laajalle?”

Puuhevonen-palstan Sensei ihmettelee Facebook-kavereitaan. Yksi kertoo synnytyksestään jokaista yksityiskohtaa myöten, toinen avautuu katkerana erostaan. 

Tänään kysymmekin,

mistä sinä et kerro Facebookissa?

Pidätkö kaikki yksityisasiasi visusti omana tietonasi, vai kuulutko avoimeen koulukuntaan, jonka mielestä Facebookissa saa jakaa kaikki ilot ja surut?

Kuva Splash News / AOP

Kommentit (7)
  1. Kerron facebookissa hassuja juttuja tai pintapuolisia asioita silloin tällöin mutta profiilistani ei näe sitä että asun yhdessä poikaystäväni kanssa tai mitään muuta henkilökohtaista. Minulla on elämä Facebookin ulkopuolella, ei Facebookissa.

  2. En julkaise sijaintitietoja, parisuhdetietoja, ihmisten oikeita nimiä, enkä sukulaisuussuhteita ja kerron asioista poikkeuksetta jälkikäteen (paitsi tulevien tapahtumien linkit).
    Lisäksi siivoan seinääni siten, että yli kk vanhoista jutuista säästän ainoastaan itselleni tärkeimmät helmet. Seinälleni on neljän vuoden aikana kertynyt asiaa kuluneen kuukauden lisäksi ehkä viitisenkymmentä vanhempaa julkaisua.
    En ymmärrä aikuisia, jotka listaavat profiiliinsa koko sukunsa ristimänimineen ja syntymäaikoineen ja pakkomerkitsevät sinne sukulaisia heiltä lupia kyselemättä. Oma lapsenikin ”odottaa” ainakin yhden sukulaisensa seinällä. Samoin jotkut idiootit julkaisevat sukulaisjuhlakuvia, luokkakuvia tai teinivuosien bilekuvia ja merkitsevät niihin kaikki tuntemansa henkilöt.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *