Päivän kysymys: Mitä hotellia suosittelet muille?

Toimitus

Kuvat: A-lehtien kuva-arkisto

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voin suositella tätä hotellia Tukholmassa. Tosi kätevällä paikalla ja tyylikäs! http://www.scandichotels.fi/Hotels/Countries/Ruotsi/Tukholma/Hotels/Scan...

loike
Pastilli

nayttokuva_2011-11-30_kohteessa_16.28.10.png

Jyväskylän keskustassa sijaitsee pieni Boutique-hotelli nimeltään Yöpuu. Sieltä saa aivan ihanaa italialaista proseccoa ja jokaisella huoneella on oma teema. Viimeksi yövyin Tuulen viemää - huoneessa, jossa oli krumeluuri sisustu, kauniita valokuvia seinillä kyseisestä elokuvasta ja tietysti kirjana samainen teos yöpöydällä. :)

-e

 

kuva: http://www.hotelliyopuu.fi/

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Villa Zürichia Istanbulissa suosittelen lämpimästi kaikille. Kohtuuhintainen ja siisti hotelli kivalla paikalla lähellä Taksim-aukiota, ihania ravintoloita, teehuoneita ja antiikkikauppoja naapurissa. Aamiaishuone on hotellin ylimmässä kerroksessa, ja sieltä on mahtavat näköalat kaikkiin ilmansuuntiin (ja kolmea eri fetaa tarjolla joka aamu = taivas).

Nuuh beibe!

Four Seasons Macau. Vaikka vain yhdeksi yöksi ja vain kerran elämässä. Uusi referenssini mukavuudelle ja stressittömyydelle. Keinotekoisetkin elämykset voivat olla aitoja elämyksiä!

Anitra (Ei varmistettu)

Tämä vaasalainen hotelli http://www.astorvaasa.fi/site/?page=HOTEL ASTOR valittiin Suomen kolmanneksi parhaaksi hotelliksi vuonna 2010. Eikä turhaan, hotelli on onnistunut yhdistämään laadukkuuden kodikkuuteen. Omassa huoneessani oli poreamme jossa rentoutumishetki tuoksukuulien aromaterapiassa takasi loistavat yöunet. Ja työtoverini sanoja lainatakseni: "aamiainen on kuin olisi saanut lahjan".

Taru
Kartanolla ja kaupungeissa

Hotel Bellevue

http://www.bellevue-hotel.de/1-175.Rooms.html Traben-Trarbachissa, Moselin rannalla. Hieno hotelli ja sijainti.  Aika makea fiilis istuskella huoneen partsilla pimenevässä, lämpimässä syyskuun illassa hyvän juoman kera ja katsella (ja kuunnella) Moselia pitkin ohitse lipuvia, valaistuja laivoja. Ah....

Aurelia (Ei varmistettu)

Lontoon Rough Luxe oli aivan super!Kings Cross:in metroasemalta muutaman minuutin kävelymatka. Loistava henkilökunta ja huoneet pieniä, mutta tosi makeesti sisustettu. Iso aamiaispöytä, jonka ääressä kaikki hotellivieraat syövät yhdessä. Itse tehtyjä hilloja, lähileipomon ihanaa rosmariinileipää, jne. Tässä linkki: http://roughluxe.com/

Sofie_ (Ei varmistettu)

Berliinissä The Weinmeisteriä ja Tukholmassa Clarion Sign. Molemmat ihania, suht edullisia, designhotellejä. The Weinmeister sijaitsee todella kivalla aluella, Mittessä ihan Alexanderplatzin kupeessa, pikkukauppojen ja -kahviloiden ympäröimänä. Clarion Sign taas sijaitsee ihan Arlanda Expressin vieressä, ja kävelyetäisyydellä Tukholman shoppailualueelta. Aamiainen Signissä on myös erinomainen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.