Päivän kysymys: Mitä kuuluu?

Toimitus

Kun kaveri kysyy, mitä kuuluu, Tässä ja Nyt -palstan Alena vastaa "ihan hyvää".

Oikeasti Alena haluaisi sanoa: "Kaipaan ystävää ja huolenpitoa. Kaipaan kättä, joka ottaisi kädestäni kiinni. Ihmistä, joka sanoisi: Ei hätää! Olen vierelläsi aina."

Tänäänpä siis kysymme,

mitä sinulle kuuluu?

Mikä on fiilis tiistaina, mikä naurattaa tai harmittaa, miltä aamukahvi maistui? Lily kuuntelee.

Kuva Lainahöyhenissä-blogista, jonka kirjoittajalle Piretille kuuluu esim. tällaista.

Kommentit

TiinaMariN.

Kiitos kysymästä, kuuluu oikeastaan aika hyvää. Vaikka ero onkin selvittämättä, ja työtilanne auki, olen tänään ollut iloinen. Näin yöllä unta eksästäni. Unessa kävelin pois yhteisestä asunnostamme kun taustalla soi Oasiksen Whatever kohdasta "I'm free to do do whatever I want...". Joten yöllä olen tainnut asioitani käsitellä :)

Iloa tiistaihin,

Tiina

 

Lurdi

Tänne kuuluu kanssa ihan kivaa. Lapsonen on päiväunilla ja kohta saadaan nautiskella ihka ensimmäistä karjalanpaistiani. Myöhemmin kuntosalille. :) Harmittaa kun on niin harmaa sää, mutta jokapäiväinen vaunulenkki tehdään silti iltapäivällä. :)

Jenninanna (Ei varmistettu)

Juuri nyt ei kovin hyvää. Painiskelen tässä paniikkikohtausten ja tekemättömien tehtävien keskellä. Ikuisena optimistina jaksan kuitenkin uskoa, että asiat vielä järjestyy ennen kesää.

Toimitus
Toimitus

Kiitos jakamisesta, lilyläiset! Toimitukseen kuuluu tänään tukkoisia neniä ja päänsärkyä, mutta kyllä se tästä.

Matteus
Oisko tulta?

Voisi kuulua parempaakin, mutta elämä on sellaista, että on hetkiä ja hetkiä.

Luru
Changes

Hyvää kuuluu. Työpäivä on kohta ohi ja siitä tunnin päästä olen jo ajellut kotiin missä mies jo varmaankin lapset seuranaan remontoi eteistämme. Loppuviikko onkin etähommia, joten relaa meininkiä nakunaamana verkkareissa tiedossa, jee :D Kaikki on niin tasaisen tavallisesti ettei kyllä tartte valittaa mistään. Aamulla kyllä oli itku silmässä Bostonin uutisten takia ja pohdin mielessäni että olikohan jokin kohtalon oikku että aamulla (siis ennen kuin kuulin uutiset auton radiosta) vetäisin toimistokengikseni jalkaan juoksulenkkarit - ensimmäistä kertaa koskaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Rehellisesti tunnustan, että itkin oikein kunnolla kun luin tuon Alenan kirjoituksen. Samaistuin.

Just nyt kaipaisin tosi paljon sitä kättä joka pitää kiinni ja syliä johon käpertyä. Haluaisin, että joku kertoo että pysyy mun vierellä vaikka mitä tulisi elämässä vastaan. Sydäntä särkee ja pää on kipeä ajattelemisesta.

Mutta nyt kuivaan kyyneleet, liimaan hymyn takaisin naamalle, sheikkailen yksin musiikin tahtiin, syön karkkia ja jatkan arjen puurtamista. En välitä mitä muut ajattelee ja oon niin rikki ja sekaisin just niin kauan kun haluan. Huomenna on varmasti jo parempi!

Alena
Sinun silmilläsi

Tänään oli kuin toiveisiini olisi vastattu :) Töissä oli lämmin tunnelma, aikuiset ja lapset onnittelivat synttärisankari päiväkodintätiä ja halasivat :) Ystävät lähettivät ihania viestejä. Tuli niin hyvään tarpeeseen, että luulen heidän vaistonneen viimeaikojen olotilani. Toivottavasti sitä uskaltaisi jatkossa vastata rehellisesti ihmisille, niin he voisivat tukea ja auttaa. Samoin myös toisinpäin.

Kommentoi