Päivän kysymys: Mitä kuuluu?

mitakuuluu.jpg

Kun kaveri kysyy, mitä kuuluu, Tässä ja Nyt -palstan Alena vastaa ”ihan hyvää”.

Oikeasti Alena haluaisi sanoa: ”Kaipaan ystävää ja huolenpitoa. Kaipaan kättä, joka ottaisi kädestäni kiinni. Ihmistä, joka sanoisi: Ei hätää! Olen vierelläsi aina.”

Tänäänpä siis kysymme,

mitä sinulle kuuluu?

Mikä on fiilis tiistaina, mikä naurattaa tai harmittaa, miltä aamukahvi maistui? Lily kuuntelee.

Kuva Lainahöyhenissä-blogista, jonka kirjoittajalle Piretille kuuluu esim. tällaista.

Kommentit (8)
  1. Tänään oli kuin toiveisiini olisi vastattu 🙂 Töissä oli lämmin tunnelma, aikuiset ja lapset onnittelivat synttärisankari päiväkodintätiä ja halasivat 🙂 Ystävät lähettivät ihania viestejä. Tuli niin hyvään tarpeeseen, että luulen heidän vaistonneen viimeaikojen olotilani. Toivottavasti sitä uskaltaisi jatkossa vastata rehellisesti ihmisille, niin he voisivat tukea ja auttaa. Samoin myös toisinpäin.

  2. Rehellisesti tunnustan, että itkin oikein kunnolla kun luin tuon Alenan kirjoituksen. Samaistuin.

    Just nyt kaipaisin tosi paljon sitä kättä joka pitää kiinni ja syliä johon käpertyä. Haluaisin, että joku kertoo että pysyy mun vierellä vaikka mitä tulisi elämässä vastaan. Sydäntä särkee ja pää on kipeä ajattelemisesta.

    Mutta nyt kuivaan kyyneleet, liimaan hymyn takaisin naamalle, sheikkailen yksin musiikin tahtiin, syön karkkia ja jatkan arjen puurtamista. En välitä mitä muut ajattelee ja oon niin rikki ja sekaisin just niin kauan kun haluan. Huomenna on varmasti jo parempi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *