Päivän kysymys: Mitä laitonta olet tehnyt?

Toimitus

Miltä kuulostaisi päiväksi avautuva pop up -pitseria, josta saisi myös kaupungin parasta punaviiniä? Mahdollisesti laittomalta.  Helsingin Sanomien mukaan viranomaiset valmistautuvat ratsaamaan huomiseen Ravintolapäivään osallistuvia rafloja, jotka tarjoilevat alkoholia ilman lupaa.

Milloin sinä olet viimeksi ollut lainsuojaton?

Kuva elokuun Ravintolapäivästä Kalliosta: Kirsi Tuura /A-lehtien kuva-arkisto

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kävelen punaisia valoja päin useammin kuin vihreitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole tehnyt mitään laitonta koskaan, ainakaan niin, että olisin huomannut.

Paukke (Ei varmistettu)

Oon rikkonu viestisalaisuutta monta kertaa ja lukenut salaa poikaystäväni tekstiviestejä, Facebook-viestejä ja auki jääneitä maileja. Ja välillä se on todellakin kannatut.

Tiinatuulia (Ei varmistettu)

Tuleehan sitä kaikenlaista pikkusta laitonta tehtyä harvase päivä!

häkkilintu

Ryöstin 6-vuotiaana S-marketista Mars -patukan, vieläkin hävettää, vaikka kiinni en jäänyt.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Alkuvuodesta nautin juoksu-pannukakkuaamupalan Las Vegasin laitamilla olevassa aamiaisravintolassa. Pannukakut olivat herkkua, mutta palvelu liian hidasta. Kahdenkymmenen minuutin odottelun jälkeen ei vain enää riittänyt hermo odottaa laskun saapumista.

Olen ajanut moottoripyörää 1,5 vuotta ilman asiaan kuuluvaa ajokorttia. Jäin kiinni kahdesti ennen kuin sain aikaiseksi mennä kirjalliseen kokeeseen. Kirjallisen  kokeen suorittamisen jälkeen, ennen käsittelykoetta, saa ajaa vapaasti vuoden verran, paitsi öisin ja moottoritiellä. Näitä rajoituksia luonnollisesti tulee rikottua jonkin verran. Pitäisi suorittaa se käsittelykoe, mutta... huokaus.

Ajoin myös autoa puoli vuotta ilman ajokorttia, kun viisumin vanhetessa vanheni myös ajokortti.

Kuten edellä käy ilmi, on viisumikin päässyt välillä vanhenemaan. Olen siis oleskellut joitakin kuukausia Yhdysvalloissa laittomasta. Nykyään oleskelulupani on taas kunnossa.

Olikohan tässä kaikki?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.