Päivän kysymys: mitä sellaista teet nyt, mikä lapsena kiellettiin?

Toimitus

"Muistatteko, kun lapsena vanhemmat aina pahimman huutorääkyraivarin aikaan sanoivat, että kun olet aikuinen, saat ihan itse päättää mitä teet?"

Näin kysyy tiiti ite puin -blogissaan. Lapsena hän ajatteli, että hankkii isona aivan varmasti pinkin pomppulinnan, mutta aikuisena onkin varma, että saisi pomppimisesta vain noidannuolen.

Tiiti pyytää anteeksi lapsuuden minältään ja maksaa veroja ja venyttelee, vaikka ei tekisi mieli. Koska aikuisena kuitenkin periaatteessa saa tehdä juuri niin kuin haluaa, haastamme sinut kertomaan oman juttusi.

Mitä sellaista teet nyt, mikä lapsena kiellettiin?

 

Teksti: Vivi, joka saattaa syödä pizzaa päivän kaikilla aterioilla ihan vain siksi, koska voi

Kuva: All over press

Kommentit

Ranja
Haavekuvia

Syön karkkia samalla, kun teen ruokaa. Syön jälkiruoan ennen pääruokaa. Leivon yöllä.

Jemina
No Sex and the City

Sama täällä! Jälkiruokaa eka, jälkiruokaa vika <3

Ranja
Haavekuvia

Todellakin! Ei perusteita toimia toisin. :)

syön karkkia sängyssä illalla hammaspesun jälkeen, istun ruokapöydässä yksinäni jalkapöydän päällä niin että polvi näkyy pöydän yli. Se että äitinä tekee viistoista asiaa samaan aikaan sotii myös sitä vastaan kun pienenä sanottiin että keskity siihen mitä teet :D

En pidä pipoa talvella, jos ei ole hyperkylmä. Syön silloin kun haluan, en silloin kun on ruoka-aika. Menen nukkumaan kun väsyttää, en silloin kun on uniaika. Syön vain sitä mistä tykkää, en sitä mitä joku on määritellyt hyväksi asiaksi syödä. En juo maitoa, se on vasikoiden ruokaa (ja samalla juotan sitä lapselleni - vahinko kierää...)

Eee (Ei varmistettu)

Nautin kaupunkikesästä ts. en mene kesälomalla mökille (hyttysten syötäväksi) jumittamaan ja raatamaan. Äiti aina sanoi, että "silloin, kun sinä olet aikuinen, alkavat perennat ja kasvimaan hoito kiinnostaa".

Sitä odotellessa ...

Oranssinen

En tee suursiivousta viikottain enkä pyyhi pölyjä päivittäin.

Puen päälleni mitä haluan minnea haluan - vaikka sitten silkkimekon ja korkkarit pihatöihin jos siltä tuntuu.

Kuljen silittämättömissä vaatteissa eikän todellakaan tulisi mieleen silittää pyyhkeitä/tyynyliinoja tai lakanoita. Saatikka pikkuhousuja...

En välttämättä pistä jokaista asiaa sille tarkoitetulle paikalle heti kun olen jotain tehnyt, jos esim. askartelu jää kesken, voivat tarvikkeet aivan hyvin olla keskelä olohuoneen lattiaa parikin päivää.

(niin...äitini oli/on edelleenkin siivoumaanikko, joten aika selkeästi tuolle sektorille painottuu minun "uhmani" )

Mixed

Siis kuka muka edes pyyhkii pölyt JOKA PÄIVÄ?!! :D Paitsi sun äiti ilmeisesti :)

Oranssinen

Niinpä. 

Mutta omasta siivoushulluudesta huolimatta se on niin ihana, ettei minun kotonani auo päätään koskaan. Eli se mantra: "sitten kun asut omassa kodissasi tee miten haluat, mutta täällä...." todellakin pitää paikkansa, kommentteja ei satele vaan saan elää just niinkuin haluan  <3

Mahdoton Nainen

Aikalailla samoja asioita kuin edellä. Syön ja juon mitä huvittaa, milloin huvittaa. En todellakaan siivoa "siivouspäivinä" vaan siinä vaiheessa kun sotku alkaa vituttaa. Valvon aamuyön tunneille. Laitan hameen päälle aikaisin keväällä, vaikka äiti aina sanoi että "kevätlämpimät on petollisia".

Hanskimus

Pienenä kaupassa ei saanut koskea mihinkään. Nykyään hiplaan estottomasti kaikkea.

saimah
Mintulle mies 2014

Ostan karkkia just silloik kun huvittaa, se tuntuu ajoittain edelleen aikuisuuden parhaalta puolelta!

nansk

Syön sipsiä, pizzaa ja muita kaukana terveellisestä olevia asioita just niin paljon ja usein kuin huvittaa. En todellakaan aina laita astioita suoraan tiskikoneeseen - jos ei olisi konetta, niin tiskiallas kerääntyisi täyteen ennen kuin vaivautuisin tiskaamaan, mikä ajaisi äidin hulluuden partaalle. Nostan jalat pöydälle. En katsokaan pihatöihin päin (kerrostalo, rakastan sinua). Enkä varsinkaan imuroi edes joka toinen päivä!

paulahelena
ALUAP

mitääh, imuroiks joku joka päivä? tai joka toinen? meille joka viikkokin olis saavutus :D

nansk

Joo. Ainakin lähes :D Ei ole pölyjä äidin nurkissa, ei. Mun sängynaluset taas sanoo kohta "hau".

pieta
Ruista Ranteessa

Pukeudun juhliin juuri niinkuin haluan. En käytä pitkiä kalsareita talvisin. 

popomobi (Ei varmistettu)

Syön viikonloppuna karkkia aamupalaksi, pukeudun kesälläkin mustaan huppariin, en harjaa hiuksia ennen nukkumaanmenoa ja kiroilen niiin helevetisti!!

Aika on

Istun ruokapöydän ääressä niin, että toinen polvi näkyy pöydän laidan yli. Kuljen ympäri asuntoa samalla, kun pesen hampaita. Syön aamupalaksi karkkia, pizzaa, pullaa tai mitä ikinä tekeekin mieli. Juon ja syön tietokoneen ääressä sekä sängyssä. 

Aika on

Istun ruokapöydän ääressä niin, että toinen polvi näkyy pöydän laidan yli. Kuljen ympäri asuntoa samalla, kun pesen hampaita. Syön aamupalaksi karkkia, pizzaa, pullaa tai mitä ikinä tekeekin mieli. Juon ja syön tietokoneen ääressä sekä sängyssä. 

What else is there?

Menen ulos vähissä vaatteissa, puhun vieraille ihmisille, kiipeilen katoilla, vietän aikaa pelkästään jätkäseurassa (kyllä, äitini on huolissaan tästä :D), nukun kolmeen iltapäivällä. 

miniepa
Papula

Syön karkkia/herkkuja jokaikinen päivä enkä vaan lauantaisin (jännä juttu ku kolesteroli on pilvissä, hampaat aina täynnä reikiä enkä laihu tarpeeksi)!

Kiroilen ku merimies.

En silitä vaatteita/lakanoita/mitään ellen oo viemässä sitä tyyliin kirpputorille.

En siivoo tosiaankaan tarpeeks usein enkä hyvin ja sotken miten huvittaa.

En ulkoile joka päivä.

Puhun myös vieraille ihmisille, lähinnä kännissä.

Ostan mitä mieli tekee (kuhan on rahaa, edes luotolla ;D)

Ja mitä näitä ny on :D

maisa. (Ei varmistettu)

Syön jatkuvasti sängyssä ja sen lisäksi katson elokuvia tai tv-ohjelmia samaan aikaan. Heitän leivänmurut lattialle odottamaan seuraavaa imuroimiskertaa enkä lakaise niitä siististi kämmenen kautta roskiin. En myöskään nypi hiusharjoistani hiuksia pois kuin silloin tällöin ja muutenkin vaatteisiin tarttuneet irtohiukset päätyvät lattialle useammin kuin roskapussiin. En välttämättä laita kenkiä aina jalkaan, kun käyn heittämässä roskat pihalle ja kuljen ympäriinsä hampaita harjatessani. Jos olen yksin eikä huvita, en välttämättä syö "kunnon ruokaa" ollenkaan. Pitkät kalsarit ilmestyvät kuitenkin farkkujen alle jo heti alkusyksystä, ihan niinkuin äiti on neuvonut.

edgybeauty
Edgy Beauty

Siivoan silloin kun huvittaa, katson telkkaria just niin paljon kun haluan ja en välitä siitä, että mun ruokabudjetti on aika suuri, koska haluan panostaa terveellisyyteen, toisin kuin vanhempani.

Toimitus
Toimitus

Ihanaa, mahtavia juttuja! Siivoamisen välttely ja herkuttelu ovat ilmeisesti monen avain onneen.

Nuori kapinallinen (Ei varmistettu)

Metelöin ruokapöydässä. :)

Minnis (Ei varmistettu)

Juon uhmakkaasti mehua tölkistä suoraan (olen ainoa joka kyseistä mehua juo, muutenhan se olisi yök!) ja tietysti syön joskus vain jälkiruokaa ennen treenejä!

Pari sannaa

Nukun niin vähän tai paljon kuin haluan, ts. kukun aamuyöhön asti tehden en-mitään ja nukun puolillepäivin. Luen sängyssä pikkutunneille asti. 

Korvaan aterian jätskillä ja vielä lakritsijätskillä, jota vanhemmat inhoavat. Syön niin paljon ja epäsäännöllisesti kuin huvittaa. Jos ruoan tekemiseksi lasketaan se, että jotain keitetään tai paistetaan, voi mennä viikkoja ilman, että teen ruokaa. 

Siivoan vain silloin, kun alkaa ahdistaa. En omista silityslautaa enkä -rautaa. 

Olen pahamaineinen nautiskelija. 

heyhey (Ei varmistettu)

Luen syödessä kirjoja/ lehtiä/ internettiä. Luen hämärässä. EN SYÖ KEITETTYJÄ PERUNOITA. Valvon lomilla ja joskus muulloinkin aamuyöhön jos huvittaa.

Toimitus
Toimitus

Luen hämärässä. Totta! Aikuiset kielsivät hämärässä lukemisen, koska se vahingoittaa silmiä. Ja pah: valot pois ja kirja käteen!

tanjatanja
Ei Beigeä

Maalaan seinille.

tanjatanja
Ei Beigeä

Niin joo ja teen myös nuotion jos haluan ja kiipeilen paikkoihin jos uskaltaisin!

Kommentoi